Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Στα μαχαίρια Πατούλης με Δούρου – Σκληρή επίθεση του πρόεδρου της ΚΕΔΕ για τα απορρίμματα

Στα μαχαίρια Πατούλης – Δούρου, Σκληρή επίθεση του πρόεδρου της ΚΕΔΕ για τα απορρίμματα όπως διαβάζουμε στο paraskhnio.gr

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνάντηση που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην περιφέρεια της Αττικής για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο λεκανοπέδιο.

Στη συνάντηση που παραβρέθηκαν η Ρένα Δούρου, ο Γιώργος Πατουλης και ο Γιώργος Καμίνης ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, έθεσε καίρια ερωτήματα που φαίνεται όμως πως δεν απαντήθηκαν.

Ο Πατούλης ρώτησε την περιφερειάρχη Αττικής αν έχει βρεθεί ο χώρος για τη διαχείριση των απορριμμάτων, αν υπάρχουν τα χρήματα που απαιτούνται, αν συμφωνούν οι 66 δημοι που συμμετέχουν και το κυριότερο πότε υπολογίζει πως θα κλείσει η Φυλή.

Το μεσημέρι της Τριτης ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ μαζι με δημάρχους της Αττικής και εμπειρογνώμονες δίνουν συνέντευξη για το θεμα των απορριμμάτων στο λεκανοπέδιο ενω αναμένονται και οι κινήσεις της Δούρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 146 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 146 Ο Νικόλας ακούει ξανά το κασετοφωνάκι. Την Πόπη, τις κραυγές της, το έγκλημά του. Ξαφνικά...