Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κάτι βρώμικο γίνεται στους διαγωνισμούς Δημοσίων Έργων

Συνεδριάζει, στις 28 Δεκεμβρίου, η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού για να διερευνήσει το ενδεχόμενο παραβίασης της νομοθεσίας περί ανταγωνισμού, κατά τη διάρκεια διαγωνισμών δημοπράτησης δημόσιων έργων στον νομό Πέλλας.

Η Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού έχει ξεκινήσει τη σχετική έρευνα από το 2011, κατόπιν ανώνυμης καταγγελίας για πιθανή νόθευση του διαγωνισμού «Περιβαλλοντική Αποκατάσταση – Ανάπλαση Χ.Α.Δ.Α. Νομού Πέλλας».

Σύμφωνα με τη σχετική Εισήγηση, οι εμπλεκόμενες επιχειρήσεις συμμετείχαν σε συμφωνία ή/και εναρμονισμένη πρακτική, με στόχο τη χειραγώγηση του επίμαχου διαγωνισμού – με τον εκ των προτέρων καθορισμό αναδόχου, την υποβολή προσφορών κάλυψης ή την καταστολή υποβολής προσφορών. Η εισήγηση δεν είναι δεσμευτική για την Επιτροπή Ανταγωνισμού, η οποία θα αποφασίσει συνεκτιμώντας τα δεδομένα της διαδικασίας και τις απόψεις όλων των εμπλεκόμενων μερών.

toxrima.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 Ο Βρεττός καλεί σε συνάντηση τον Σεραφετίνογλου… και τα πράγματα θα πάρουν πολύ γρήγορα, πολύ...