Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Δεκτά και τα email στις εκλογές της ΝΔ – Διευκρινίσεις από Τραγάκη

Να γίνουν δεκτά και τα e-mail για την αποστολή των αποτελεσμάτων των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής αποφάσισε ο επικεφαλής της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Τραγάκης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», ο κ. Τραγάκης δήλωσε:

Τι θα κάνουμε αυτή την Κυριακή; Επειδή το fax είχε κατά κάποιον τρόπο (ξεπεραστεί) – παρόλο που ήταν πιστή εφαρμογή του καταστατικού μας, διότι θα σας θυμίσω ότι και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στις εθνικές εκλογές στέλνουν τηλεγράφημα στη Νομαρχία για να επιβεβαιώσουν το αποτέλεσμα, που φέρει τις υπογραφές των μελών της εφορευτικής επιτροπής – αποφασίσαμε αυτή τη φορά να δεχθούμε και το e-mail.

Σύμφωνα με τον κ. Τραγάκη, οι εκπρόσωποι των υποψηφίων μαζί με τον πρόεδρο των τοπικών εφορευτικών επιτροπών «θα μπορούν να φωτογραφίσουν όπου μπορούν και όσο μπορούν το πρακτικό της ψηφοφορίας και να μας το αποστείλουν με e-mail, ώστε να έχουμε πιο γρήγορα ένα αποτέλεσμα, που θα έχουμε πιο γρήγορα ένα αποτέλεσμα».

Παρόλα αυτά δεν εγκατέλειψε πλήρως τη λύση του fax επικαλούμενος το παράδειγμα του «γέροντα προέδρου από τη Δροσοτσάνη ο οποίος δεν έχει τηλέφωνο για να μπορεί να πάρει 4G ή δεν έχει internet… Κάποιος θα έχει εκεί λοιπόν, αλλά αυτός που θα έχει όμως, κρατήστε το αυτό, πρέπει να είναι επιβεβαιωμένος χρήστης».

Τέλος, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ, μια πρώτη εικόνα θα υπάρχει στις 11 το βράδυ της Κυριακής «εκτός αν παρουσιαστεί το ίδιο φαινόμενο κι έχουμε τέτοια προσέλευση, δηλαδή κλείσουν οι κάλπες 22.27’, όπως έκλεισαν την προηγούμενη φορά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 120 Ο Αντώνης μένει άναυδος από την αποκάλυψη για το πού βρίσκεται...