Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Μπακογιάννη: Δημιουργούν κομματικό στρατό στο Δημόσιο

«Η κυβέρνηση δημιουργεί κομματικό στρατό στο Δημόσιο», δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως σημείωσε, «τα 3.660 άτομα που στελεχώνουν τα γραφεία των υπουργών θα ανέβουν αμέσως αρκετά υπηρεσιακά κλιμάκια, τα οποία θα διατηρήσουν σε όλη τους την καριέρα».

Αναφερόμενη στις αυξήσεις των μισθών των μετακλητών υπαλλήλων, ανέφερε: «Δεν ξέρω τι δώσανε στην τρόικα για να μπορέσουν να δώσουν αυξήσεις στους μισθούς των μετακλητών υπαλλήλων, αλλά είναι πολύ πιο σημαντικό να έχουμε φάρμακα π.χ. για τους οροθετικούς από το να δίνουμε αυξήσεις στους μετακλητούς υπαλλήλους».

Σε σχέση με τα φορολογία επισήμανε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει τον ΕΝΦΙΑ, ενώ είχε πει ότι θα τον καταργήσει και μάλιστα δεν προσαρμόζει καν τις αντικειμενικές αξίες στα ακίνητα, κάτι που επίσης είχαν πει ότι θα κάνουν. Συνέχισε λέγοντας ότι δεν πιστεύουν τις μεταρρυθμίσεις που υπογράφουν και μετά γεμίζουν το διαδίκτυο δάκρυα.

Κλείνοντας, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε ότι «πρέπει να αλλάξουμε το καταστατικό της ΝΔ να προχωρήσουμε άμεσα σε δομικές αλλαγές που θα μας επιτρέψουν να γίνουμε μεγάλη παράταξη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 Η Μαρίκα απορεί με τη συμπεριφορά της Νέλλας και την ξαφνική της προτίμηση σε εκείνη...