Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

«Γαλάζια» ανακωχή! Θα «οργώσουν» την Ελλάδα οι τέσσερις υποψήφιοι- Κοινό μέτωπο απόψε στη Βουλή

Στο πλαίσιο της «γαλάζιας» ανακωχής , και ενώ οι βουλευτές της ΝΔ δίνουν την δική τους μάχη ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι τέσσερις μονομάχοι συνεχίζουν τις περιοδείες τους σε περιοχές της χώρας.
Συγκεκριμένα ο Απόστολος Τζιτζικώστας σήμερα θα έχει συνάντηση με εργαζόμενους του Δήμου Αθηναίων ενώ θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την επίσκεψη του στη Κομοτηνή, θα συνεχίσει την περιοδεία του στη Βόρειο Ελλάδα. Πρώτος σταθμός του θα είναι η πόλη των Σερρών.
Την Πέμπτη ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρέθηκε στην «έδρα» του Απόστολου Τζιτζικώστα. Ο πρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου συναντήθηκε με στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης από την Κεντρική Μακεδονία.
Χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τα Γιάννενα και την Πρέβεζα, όπου και μίλησε σε ξενοδοχείο της πόλης των Ιωαννίνων.
Όλοι όμως εκτός του Απόστολου Τζιτζικώστα θα βρεθούν το βράδυ της Παρασκευής στη Βουλή, για να αντιμετωπίσουν τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση του στην συζήτηση για την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου και από το Σαββατοκύριακο ο αγώνας δρόμου προς την κάλπη που θα βγάλει τον επόμενο αρχηγό της ΝΔ, εντείνεται με δυναμικές δημόσιες παρουσίες ανά την Ελλάδα των τεσσάρων υποψηφίων.
Εν τω μεταξύ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να δώσουν από το μεσημέρι του Σαββάτου τις προσφορές τους για την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών, ύστερα από την διήμερη παράταση, με σκοπό να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις που προκλήθηκαν από τις καταγγελίες ότι μεθοδευόταν η απευθείας ανάθεση σε συγκεκριμένη εταιρεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βύρωνας: Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς μέσα στο αυτοκίνητό του

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην περιοχή του Βύρωνα, στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας σκοτώθηκε. Τη στιγμή...