Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ – ΛΑΡΙΣΑ 2-3

Το αλογάκι της ΑΕΛ «κάλπασε» στην Πάτρα. Αν και έπαιζε με 10 από το 42’, οι «βυσσινί» νίκησαν 3-2 την Παναχαϊκή στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Football League.

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ της Football League η Λάρισα. Και το έκανε με εντυπωσιακό και παλικαρίσιο τρόπο, αφού πέρασε από την Πάτρα επικρατώντας 3-2 της Παναχαϊκής, αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 42’ λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Αποστολίδη. Το «χρυσό» γκολ των «βυσσινί» πέτυχε ο Γιάντσης στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης.

Παναχαϊκή: Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα (68′ Μασούρας), Άλμπι, Κάργας, Κοντοχρήστος, Γκαντιάγκα, Αναστασόπουλος, Πατινιώτης (35′ Χοτζάλι), Στεργίδης, Μπουντόπουλος, Κυβελίδης.

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης, Πίντο (44′ Πατσιογεώργος), Σερζίνιο (79′ Ενγκεσάν), Μπόγιοβιτς (83′ Γιάντσης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Χριστός Ανέστη! Το Άγιο Φως της Ανάστασης να καταυγάζει τις ψυχές όλων μας και να φέρνει ευλογία σε κάθε βήμα μας στο ταξίδι της ζωής. Χρόνια...