Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1

Στο 17′ ο Ηρακλής απείλησε με το άστοχο σουτ του Κυριακίδη, ενώ στο 41′ ο Σαραμαντάς δεν μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα η οποία έφτασε στον Μπαντιμπαγκά. Αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια, όμως ο Χουάντερσον έπεσε στη γωνιά του κι έδιωξε τη μπάλα.
Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή αντέδρασε σωστά και στο 43′ σε σουτ του Μπαράλες, ο οποίος με την έναρξη του β’ ημιχρόνου έκανε ακόμα μια προσπάθεια, με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 49′ ήταν η σειρά του Κοσίτσκι να μπλοκάρει τη μπάλα στο φάουλ του Περόνε.
Η φάση που έκρινε το ματς, ωστόσο, ήρθε στο 56′. Ο Κυριακίδης έβγαλε… μαγική κάθετη πάσα στον Ρομάνο, αυτός «έσκαψε» τη μπάλα πάνω από τον Κοσίτσκι και έκανε το 0-1 για τον «Γηραιό».
Ο Πάρα στο 63′ αστόχησε σε κοντινή κεφαλιά, ενώ στο 67′ ο Ζιάμπαρης δεν μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα, η οποία χτύπησε στο κεφάλι του επερχόμενου Μάσα και κατέληξε άουτ! Στο 71′ ο Ρόλε εκτέλεσε φάουλ, ο Σανκαρέ έπιασε την κεφαλιά, όμως αστόχησε.
Οι γηπεδούχοι στο 84′ ζήτησαν πέναλτι, όταν έπειτα από κεφαλιά του Μπαράλες, ο Ιντζόγλου έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Από την τηλεοπτική κάλυψη φάνηκε ξεκάθαρα πως ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή είχε κολλημένο το χέρι στο σώμα όταν η μπάλα χτύπησε επάνω του.
Η τελευταία πολύ σημαντική στιγμή στο παιχνίδι ήταν στο 92′, όταν σε αντεπίθεση του Ηρακλή, ο Πουρτουλίδης γύρισε τη μπάλα για τον Περόνε, αυτός δεν πρόλαβε, ο Κιτόκο στην κίνηση παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, όμως ο Κοσίτσκι μπλόκαρε τη μπάλα.
Ένα άστοχο σουτ του Ρόλε στο 94′ ήταν η τελευταία φάση του ματς. Το σφύριγμα της λήξης από τον Θάνο βρήκε τους παίκτες του Ηρακλή να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου
Οι συνθέσεις
Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοζίτσκι, Κιτοκό, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Τιέ Μπι (59′ Πάρα), Μπαντιμπανγκά (46′ Τσοκάνης), Φερνάντες, Μουκάμ (65′ Ρόλε), Μπαράλες.
Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας (88′ Λουκίνας), Ζιάμπαρης, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς, Στάμου, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Ρομάνο (77′ Πουρτουλίδης), Τσιλιανίδης (46′ Τσιλιγκίρης), Περόνε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μηνιαίο Ωροσκόπιο Μαΐου 2024

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων για τον Μάιο 2024, από την Άντα Λεούση... της Άντας Λεούση Αστρολόγος - Μελλοντολόγος Η αγαπημένη μας Αστρολόγος Άντα Λεούση, μας δίνει αναλυτικά τις...