Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1

Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, ήταν πιο τυχερός και κατάφερε να προηγηθεί από πολύ νωρίς. Στο 7′ ο Μιλοσάβλιεφ έβγαλε κάθετη μπαλιά στον στον Σοτέλο, εκείνος βγήκε απέναντι απ’ τον Καβουσάκη και τον πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Η απάντηση των Κρητικών ήταν άμεση αφού τρία λεπτά αργότερα κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Ο Γιουσού έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά πλάσαρε και νίκησε τον Σηφάκη για το 1-1. Από εκεί και πέρα το ματς απέκτησε πολύ δύναμη με σκληρές μονομαχίες, πολλές κίτρινες και καμία φάση. Μόνο οι Βοιωτοί έκαναν μία καλή ευκαιρία στο τέλος του ημιχρόνου, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να μετουσιώσουν σε γκολ.
Στην επανάληψη ο Εργοτέλης ήταν πιο επικίνδυνοι απ’τους γηπεδούχους αλλά οι Ηρακλειώτες είχαν πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων, γι’αυτό απ’ όσες ευκαιρίες έφτιαξαν μόνο μία ουσιαστικά απείλησε τον Σηφάκη. Έτσι παρέμεινε το 1-1 μέχρι τέλους με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς.
O Λεβαδειακός παρέμεινε 14ος με 16 βαθμούς, ενώ ο Εργοτέλης συνεχίζει προτελευταίος με 12. Αυτό σημαίνει ότι αμφότερες οι ομάδες θα δώσουν μεγάλες ακόμα μάχες μέχρι να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.
Λεβαδειακός (Παντελιάδης): Σηφάκης, Σκέμπης, Κώτσιος, Γεωργιάδης, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Τόμας, Σοτέλο, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ, Κονέ.
Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Φιντέλεφ, Γκέντσογλου, Λυκογιάννης, Κοζορώνης, Χαντί, Καζναφέρης, Ρέντζας, Γιουσούφ, Στογιάνοβιτς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ