Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1

Σε ένα παιχνίδι που ο Ηρακλής μπορούσε να το καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο, οι κυανόλευκοι επικράτησε μόνο με 1-0 του Απόλλωνα, χάρη στο τέρμα του Σάββα Σιατραβάνη στο 69ο λεπτό.

Με τους Πασά και Κυριακίδη στις πτέρυγες, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό, αλλά ο Βρονταράς και τα δοκάρια κρατούσαν το μηδέν. Στο 5′ ο Μπαρτολίνι από κοντά σημάδεψε το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 44′ σε φάουλ του Περόνε ο Βρονταράς έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι και στην επαναφορά ο Στάμου από τη μικρή περιοχή σούταρε πάνω στον πορτιέρο του Απόλλωνα.

Ευκαιρίες είχε ο Ηρακλής και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Βρονταράς έμοιαζε ανίκητος. Και εκεί που όλοι φοβήθηκαν τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου (ομάδα που χάνει ευκαιρίες, δέχεται γκολ), μίλησε ο Σάββας Σιατραβάνης, ο οποίος είχε μπει οκτώ λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι. Ο άσος του Ηρακλή υποδέχτηκε την καταπληκτική κάθετη πάσα του Λευτέρη Ιντζόγλου (κορυφαίος της αναμέτρησης) και με πλασέ κάτω από τα πόδια του Βρονταρά χάρισε το πολύτιμο τρίποντο.

Ο Ηρακλής έκανε το «έξι στα έξι» εκτός έδρας και παρέμεινε στο -1 από την Λαμία, η οποία έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Τρομερή συμπαράσταση από χιλιάδες φίλους του Ηρακλή που γέμισαν το μισό γήπεδο της Καλαμαριάς…

/bluearena.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ