Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η ΝΥΦΗ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΝΥΦΗ Β ΚΥΚΛΟΣ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5

Στη συνάντηση του Οσμάν με την Μπαχάρ για να πάρει το κινητό του έρχεται η ξαδέλφη της Μπουρτζού. Καθώς την πιάνει μια κρίση δύσπνοιας ο Οσμάν την βοηθά, αλλά το κορίτσι φεύγει πολύ γρήγορα. Ο Γκαρίπ επιστρέφει στο δικηγορικό γραφείο του και διαπιστώνει κοιτώντας τους φακέλους του ότι έχει αναλάβει μια υπόθεση εναντίον της Εσμά Μποράν.

Η Ρεϊχάν δυσανασχετεί που η Ντιλάρα κάνει τις προετοιμασίες του γάμου χωρίς να την συμβουλευτεί, αλλά ο Αντέμ είναι καλοδιάθετος. Ο πρώτος στον οποίο σπεύδει να δώσει προσκλητήριο είναι ο Φικρέτ!

Η Εσμά μαθαίνει τα νέα για τον χωρισμό του Φαρούκ και ενθουσιάζεται. Η πρώτη της κίνηση είναι να δώσει το μεγάλο δωμάτιο στην Ιπέκ και τον Φικρέτ, ενώ η αμέσως επόμενη να κανονίσει να συναντηθεί ο Φαρούκ με την Μπεγκιούμ και τον Εμίρ. Ο Φαρούκ και η Σουρεϊγιά, που εν τω μεταξύ επιστρέφει στην Προύσσα, υποφέρουν χώρια..

Η Σουρεϊγιά επικοινωνεί με τον Τζαν, αδερφό της Φιγκέν που είναι δικηγόρος. Η Ντιλάρα και η Σενέμ τη βρίσκουν καθώς επιστρέφει από το αεροδρόμιο και την πάνε εκείνες στον Τζαν. Αυτός την υποδέχεται σ ένα γκαράζ όπου κάνει πρόβα με τη μπάντα του! Πώς θα εξελιχθεί αυτή η συνάντηση;

Ο Φικρέτ ενημερώνει τον Φαρούκ για την υπόθεση του Αντέμ και τις προθέσεις του και την επερχόμενη επίσκεψη του δικηγόρου του Αντέμ στο σπίτι.
Ο Φαρούκ, χαίρεται που βλέπει το γιο του και την Μπεγκιούμ, στην οποία και δηλώνει ότι θα είναι δίπλα της όσο κάνει τη θεραπεία της. Η Εσμά αντιλαμβάνεται την οικειότητα που υπάρχει μεταξύ τους και νιώθει μεγάλη ικανοποίηση.

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ,  ΕΔΩ , ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Για τα επεισόδια του Α κύκλου ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

6-7-8 ΕΔΩ

9-10-11 ΕΔΩ

12 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα Η ΝΥΦΗ Β ΚΥΚΛΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΝΥΦΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...