Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 3 έως 9 Σεπτεμβρίου 2018

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…
ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η φάση είναι μηνύματα, γνωριμίες καυτές και ερωτόλογα φουλ Κριέ του 3ου! Αγάπη μου, στα καλύτερα σου! Άσε τα νεύρα λοιπόν για άλλη φορά! Απόλαυσε το! Εσύ του 2ου απόλαυσε το ταλέντο σου! Ποιο είναι αυτό; Το σεξ μαναράκι… Καλό βόλι βρε!
Τα «ΜΗ»:Ξέρω είναι βλακεία, όλοι γύρω σου να διασκεδάζουν και να έχουν ερωτικές εξελίξεις και εσύ εκεί…, στην αβεβαιότητα, τα προβλήματα και τις δυσκολίες, 1ο δεκαήμερο… Έλα όμως που είσαι πιο ώριμος, μετά από αυτό το καλοκαίρι και τα αντιμετωπίζεις όλα πιο αποτελεσματικά! Ελπίζω δηλαδή να έβαλες μυαλό… Τι; Όχι;

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1Ο και 2ο δεκαήμερο, εσείς κοιμάστε και η τύχη σας δουλεύει! Και δουλεύει για τα ερωτικά σας! Τύχη, σταθερότητα, εξομολογήσεις, έρωτες και συντροφικότητα! Τι εβδομάδα είναι αυτή καλέ! Αν σας ματιάσουν στείλτε inbox! Ξέρει η μαμά μου…
Τα «ΜΗ»: Τρομάρα σου 3ο δεκαήμερο, θες και αλλαγές στην εμφάνιση… Δεν κοιτάς εκεί που τα κάνεις μαντάρα στη δουλειά και έχεις τσιμπήσει και τα κιλάκια σου… Και δεν φτάνει μόνο αυτό! Γυρνάς κουρασμενούλι από την δουλειά και σου λέει το έτερον ήμισυ «Μωρό μου πάχυνες;»! Σπάσ’τα όλα! Θα σε καλύψω εγώ στο δικαστήριο!

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 3 έως 9 Σεπτεμβρίου 2018 από την Α.Λεούση

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Γλώσσα δεν βάζεις μέσα σου! Κινητό δεν αφήνεις από τα χέρια σου! Τι νομίζεις ότι θα σε μαλώσω 3ο δεκαήμερο; Ε όχι δα! Βρίσκεις τον εαυτό σου και επικοινωνιακο-ερωτικά είσαι στα φόρτε σου και δεν θα σε χειροκροτήσω;;; Enjoy! Εσύ του 1ου ή γουτσου-γουτσου στο σπίτι σε κόβω ή… γουτσου-γούτσου με τον πρώην και μάλιστα χωρίς καν να το περιμένεις! Μωρέ μπράβο εξελίξεις…
Τα «ΜΗ»: Τι 2ο δεκαήμερο; Είδες και ζήλεψες; Ήθελες και εσύ ερωτικό παρελθόν; Ήθελες και το ξέρω… Το θέμα είναι όμως ότι το ερωτικό παρελθόν σε ρίχνει (άλλη μια φορά) απότομα από το ροζ συννεφάκι σου; Τα’λεγα εγώ τόσο καιρό, δεν τα ‘λεγα;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και το Όσκαρ φλερτ, πάει…. Όχι στον Δίδυμο, αλλά σε σένα Καρκίνε 1ου και 2ου δεκαημέρου! Κι όχι απλά φλερτ! Αλλά και εκπλήξεις και θετικές αλλαγές και εξομολογήσεις και κατακτήσεις! Το αξίζεις μωρό μου, το αξίζεις!
Τα «ΜΗ»: Όχι Καρκίνε του 3ου, όχι… Τα πάρε δώσε με το ερωτικό παρελθόν, δεν θα φέρουν επανασύνδεση… Αντιθέτως θα φέρουν καυγάδες, νεύρα και λάθη που θα τα μετανιώσεις… κλαίγοντας!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3o δεκαήμερο άραξε και απόλαυσε το! Ποιο; Αυτήν την εξομολόγηση την ερωτική! Αυτήν την άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία! Αυτήν την κατάκτηση που θα σε κάνει να ανέβεις στα ουράνια! Είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος, τι να λέμε τώρα! Εσύ του 1ου, είσαι σε πιο cool ερωτικά περίοδο… Θες σταθερότητα, σιγουριά και αισθησιασμό! Και ναι, τα απολαμβάνεις πολύ περισσότερο από όσο περίμενες!
Τα «ΜΗ»:2ο δεκαήμερο εσύ αν δεν έχεις στα σκαριά μία συγκατοίκηση ή μία επανασύνδεση, αυτήν την εβδομάδα, είσαι ο πιο βαρετός Λέοντας… Sorry κιόλας!

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Σεπτεμβρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησής σας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:1ο δεκαήμερο, ένα θα σου πω! Μην αφήσεις αυτήν την εβδομάδα να πάει χαμένη μωρό μου! Όχι μόνο θα σου έρθει ένα καταπληκτικό μήνυμα/νέο/τηλεφώνημα, αλλά η έκβαση του, θα είναι απόλυτα θετική και κυρίως –επιτέλους- μόνιμη!
Τα «ΜΗ»: Βρε Πάρθενε του 3ου shhh!!! Αγάπη μου δεν το έχεις αυτήν την εβδομάδα ούτε στο μπλα-μπλα, ούτε στα μηνύματα, ούτε στις συναντήσεις! Πάντα προκαλείς καυγάδες ή παρεξηγήσεις και το μόνο που λες στο τέλος είναι… ooops! Εσύ του 2ου θα πεις μεγαλύτερο ooops… Γιατί πολύ απλά, πάλι ελπίζεις, πιστεύεις, προσδοκάς και ονειρεύεσαι αβάσιμα! Απογοητεύσεις, προδοσίες, απομυθοποιήσεις… Πρόλαβε τα…

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Βρε μαναράκι του 3ου… Σε βάζω στα «Πρέπει» μπας και με ακούσεις! Άσε τα λάθη τα παρορμητικά και τους καυγάδες! Έρχεται αυτό που ήθελες! Η εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου, η θετική αλλαγή, η ανανέωση! Δεν είναι κρίμα να τα κάνεις σαλάτα με τα νεύρα σου;Εσύ του 2ου απολαμβάνεις απλά την ερωτική σιγουριά! Ναι, η τύχη είναι με το μέρος σου σε θέματα σταθεροποίησης της ερωτικής σου ζωής αλλά και σε θέματα… κρεβατοκάμαρας!
Τα «ΜΗ»: Ελπίζω 1ο δεκαήμερο να έχεις βάλει μυαλό μετά από ένα τέτοιο –βαρύ- καλοκαίρι και να είσαι επιτέλους όπως πρέπει στα ερωτικά σου! Όσον αφορά τον πρώην, ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ! Sorryπου φωνάζω, αλλά πόσες φορές θα το πω πια;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Εβδομάδα φάση «Κάνε μια ευχή» και ότι γουστάρεις θα γίνει! Με την τύχη παραμάσχαλα 1ο και 2ο δεκαήμερο, γύρω σου όλα αλλάζουν και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου! Αυτά είναι!
Τα «ΜΗ»:Εσύ 3ο μήπως το παρακάνεις με τα παράνομα; Οκ, ξέρω ότι σε «φτιάχνουν» οι σκοτεινές ερωτικές ιστορίες, αλλά υπάρχει κίνδυνος αποκάλυψης και μάλιστα με τον χειρότερο για σένα τρόπο… Μην το μετανιώσεις όταν είναι πλέον αργά… Προειδοποιώ!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Kiki do you love me? Καλά κατάλαβες 3ο δεκαήμερο… Φλερτ, εξομολογήσεις και ερωτόλογα φουλ, που σου φτιάχνουν το κέφι και σου αυξάνουν την αισιοδοξία! Α, πήγαινε και κανένα ταξιδάκι, καμιά εκδρομούλα αν σε «παίρνει»… Θα με θυμηθείς!
Τα «ΜΗ»: Χμμ… Ο μεν του 2ου δεκαημέρου, για άλλη μια φορά ελπίζει και στηρίζεται σε απατηλά όνειρα στον Έρωτα και απογοητεύεται, ο δε του 1ου δεκαημέρου αναζητά την σιγουριά του, την ηρεμία του, την χαμένη του αυτοεκτίμηση… Κουράγιο αγάπες μου!

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Δεν σε αναγνωρίζω Αιγόκερε του 1ου και του 2ου δεκαημέρου! Με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, με διάθεση για αλλαγές αλλά και με ανοιχτό μυαλό, μόνο καλά θα έρθουν! Μέσα από μία γνωριμία, ένα μήνυμα, ένα ταξίδι, μία ομάδα! Επαναστάτησε και αγάπησε (και αγαπήσου)!
Τα «ΜΗ»: Να σου πω 3ο δέκανο… Σαν πολλά δεν είναι τα λάθη σου στον Έρωτα; Ναι είναι! Και εσύ συνεχίζεις; Πάλι λάθος επιλογές, πάλι… αταξίες, πάλι καυγάδες; Sorry αλλά εσύ προκαλείς και δεν θα σου βγει σε καλό, στο λέω…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: YousexythingΥδροχόε του 1ου! Ετοιμάσου για το πιο συναρπαστικό, ποιοτικό σεξ ever! Κι αν δεν «παίζει» κάτι τέτοιο, τότε ετοιμάσου να γίνεις πιο επιθυμητός από ποτέ, χωρίς καν να προσπαθείς! Εσύ πάλι του 3ου έχεις ρίξει –και καλά κάνεις- όλο σου το ταλέντο, στο φλερτ και το ερωτικό μπλα-μπλα… Κάπως έτσι θα έρθει και το καλό νέο!
Τα «ΜΗ»:Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη φιλαράκι του 2ου! Ναι οκ, ξέρω ότι λέξεις όπως «αφέντης», είναι τζιζ για σένα, αλλά η ουσία είναι άλλη… Όχι τόσο κόλλημα με δουλειά!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: «Η παρουσία σας, θα ομορφύνουν το γάμο μας, που θα γίνει…» έγραψε αυτήν την εβδομάδα ένας Ιχθύς του 1ου… Αν δεν είσαι εσύ ετοιμάσου ή για πρόταση ή για συζήτηση επισημοποίησης ή απλά για… πλήρη αναζωπύρωση σχέσης!
Τα «ΜΗ»: Πρώτον εσύ του 2ου, παραμυθιάζεσαι, παραμυθιάζεις και νομίζεις ότι όλο αυτό θα καταλήξει υπέρ σου…. Αμ δε… Δεύτερον, εσύ του 3ου, παραμυθιάζεσαι λόγω υπεραισιοδοξία πως ότι βλακεία και να πεις, δεν θα καταλήξει σε τσακωμό… Για προσοχή και οι δυο…

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μενίδι: Άνδρας δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στο πόδι την Κυριακή του Πάσχα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Μενίδι την Κυριακή του Πάσχα (5/5), όταν ένας άνδρας δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στο πόδι, ενώ γλεντούσε στην αυλή του...