Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 27 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2018

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή… 

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο δεν θέλω παραπόνα! Είσαι σε φάση ψάχνω το άλλο μου μισό και το βρίσκω ή το έχω ήδη και το… επισημοποιώ! Απόλαυσε τον συντροφικό έρωτα μωρό μου! Εσύ του 2ου απόλαυσε τον αισθησιακό έρωτα με σεξ, πάθος και αυγουστιάτικες καυτές νύχτες!
Τα «ΜΗ»: 1ο τα γνωστά… Υπομονή και κουράγιο, ιδίως για τα προβλήματα που έρχονται ωσάν τιμωρίες για τα λάθη σου, τους προήγουμενους μήνες! Σώσε την εικόνα σου, αν θες να πείσεις ότι όντως άλλαξες…

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Χμμ 3ο δεκαήμερο… Τα συγχαρητήρια μου! Τα συγχαρητήρια μου για το κοφτερό μυαλό σου και την επικοινωνιακή σου γοητεία! Μία σου λέξη και όλα γίνονται! Και όσο για ταξιδάκια; Λέμε ναι, ναι, ναι!
Τα «ΜΗ»: Ω μωρέ 2ο δεκαήμερο, ανοίγεις το στόμα σου και δεν ξέρεις τι λες, έτσι; Όχι, δεν βρίσκεις το δίκο σου απλά επαναφέροντας σε συζητήσεις καταστάσεις του παρελθόντος που νομίζεις ότι σε δικαιώνουν! Εσύ του 1ου υπομονή… Αλλαγές που θες, δεν γίνονται και αλλαγές που δεν θες, γίνονται…

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Hey you sexy, 3o δεκαήμερο! Ναι αγαπάρα μου! Μπορείς τώρα να ζήσεις ερωτικές επιτυχίες, διασκέδαση, κατακτήσεις και τον απόλυτο έρωτα!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, ξεκόλλα λίγο… Κάνε λίγο σεξ να ξελαμπικάρεις, γιατί παρά είσαι ξινός για Δίδυμο! Και εσύ τα ίδια 2ο δεκαήμερο! Όχι ότι σου λείπει το σεξ, αλλά σου λείπει σίγουρα ο ελεύθερος χρόνος για… έρωτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο επιτέλους τα βλακωδώς καμώμενα λάθη σην συντροφική ζωή τέλειωσαν! Δεν υπάρχει συνεπώς λόγος για νεύρα! Είσαι πιο δυναμικός, ερωτικός και γοητευτικός από ποτέ! Εσύ του 2ου είσαι όλα αυτά που είναι το 3ο στο δεκαπλάσιο! Φτου, φτου, φτου παιδάκι μου!
Τα «ΜΗ»: Άλλη μια εβδομάδα που πρέπει να πάρεις μία βαθιά ανάσα για να παλέψεις για την ερωτική και την συντροφική ζωή… Διόρθωσε λάθη και “χτίσε” ότι μπορείς 1ο δεκαήμερο, ακόμα κι αν κουραστείς….

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, γνωριμίες, ερωτικές συμφωνίες, ραντεβοουδάκια και πολλά πολλά μηνυματάκια για πάρτη σου, 3ο δεκαήμερο! Ναι! Ζήτω!
Τα «ΜΗ»: Σαν πολύ δεν την έχεις “δει” 2ο δεκαήμερο… Άσε πουλάκι μου τα μεγάλα λόγια, τις υπερβολίκες αντιδράσεις και τους… δεμένους γαϊδάρους, γιατί θα την πατήσεις… Believe me… Αχ, μαναράκι του 1ου, το ξέρω ότι είσαι εξαντλημένος και τσακισμένος από δουλειές και υποχρεώσεις, αλλά βρες και λίγο χρόνο για Έρωτα! Σου αξίζει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Έτοιμος για να γοητεύεις τους πάντες και να κατακτήσεις όλους τους ερωτικους σου στόχους Παρθένε του 2ου και του 3ου; Ναι η πιο παθιασμένη και ερωτικά δυναμική περίοδος είναι εδώ!
Τα «ΜΗ»:Εσύ του 1ου, άσε τα πάθη, τα φλερτ και τις διασκεδάσεις… Ο έρωτας απαιτεί από σένα σοβαρότητα, εντιμότητα και προσπάθεια!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Κουκλί μου εσύ του 3ου δεκαημέρου! Εκτός του ότι λάμπεις από ομορφιά, αυτήν την εβδομάδα ετοιμάσου για αλλεπάλληλες ερωτικές επιτυχίες κάθε είδους! Εσύ του 2ου από ομορφιά κομπλέ αν δεν τσιμπήσεις κιλάκια! Από έρωτα σε κόβω για σεξ μόνιμο, πιστό και ακούραστο!
Τα «ΜΗ»: Καλά εσύ του 1ου έλεος! Πόσες φορές πρέπει να το πούμε; Όχι, όχι, όχι στο ερωτικό παρελθόν! Γκε-γκε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Ξέρεις και να φλερτάρεις και να πείθεις και να γοητεύεις 3ο δεκαήμερο! Το έχεις το μπλα-μπλα αυτήν την εβδομάδα! Use it!
Τα «ΜΗ»: Φερμουάρ θέλει το στόμα σου 2ο δεκαήμερο, αυτήν την εβδομάδα! Όχι γλυκό μου, δεν έχεις δίκιο και ακόμα κι αν είχες, το χάνεις με αυτά που ξεστομίζεις! Εσύ του 1ου πάλι, έχεις διαλέξεις τον δρόμο της… μούγγας στον Έρωτα! Ε, δεν γίνεται έτσι δουλεια πουλάκι μου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Ναι, 3ο δεκαήμερο! Τώρα είναι η ευκαιρία σου να τα αλλάξεις όλα στον Έρωτα, να βελτιώσεις και να ανανεώσεις σχέσεις αλλά και -γιατί όχι- να μετατρεψεις μία φιλία σε Έρωτα!
Τα «ΜΗ»:Εσύ του 1ου άσε την καταπίεση και την ζήλια και εσύ του 2ου άσε τα απαγορευμένα και τα κρυφά στον έρωτα… Αν θέλετε να δείτε χαΐρι δηλαδή…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Επιτέλους βρίσκεις τον εαυτό σου 3ο δεκαήμερο! Σέξυ, σοβαρός, δυναμικός και (αχ) τέρμα γοητευτικός! Αλλά και εσύ 2ο, δεκαήμερο στα καλύτερα σου! Ναι, η τύχη είναι με το μέρος σου τώρα, ώστε να κατακτήσεις ένα μεγάλο σου όνειρο!
Τα «ΜΗ»: 1ο γλυκο μου, θεωρώ ότι έχεις βάλει μυαλό πια και διορθώνεις τα παλιά λάθη σου! Αν όχι, τα προβλήματα θα σε βαράνε στο κεφάλι! Ή καλύτερα, στην καρδούλα σου την πονεμένη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τυχεράκια του 3ου ετοιμάσου! Αλλαγές θετικές, στόχοι που πετυχαίνουν, νέες γνωριμίες αλλά και συναρπαστικές συναντήσεις έρχονται! Περνάς απλά υπέροχα!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 2ου, παίζει να είσαι ο τύπος (αμετανόητος εργένης) που είχε υποσχεθεί να παντρευτεί αν βγούμε από τα μνημόνια. Από τα μνημόνια βγήκαμε (λέμε τώρα) και εσύ “κρεμιέσαι”! Πρόσεχε λοιπόν τι υπόσχεσαι και τι λες στην συντροφική ζωή, οκ;
Έχεις τα ψυχολογικά σου μου φαίνεται 1ο δεκαήμερο… Sorry, αλλά δεν πάει σε έναν Υδροχόο τόση απαισιοδοξία και μελαγχολική διάθεση! Σύνελθε!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Καλά, ε; 2o και 3ο, promise πως αυτή η εβδομάδα θα είναι τόσο πολύ περισσότερο καλή ερωτικά, από το περασμένο διάστημα, που ούτε εσύ ο γνωστός φαντασιόπληκτος και ευκολόπιστος, δεν θα το πιστεύεις!
Τα «ΜΗ»: Ναι, οκ 1ο δεκαήμερο, ξέρω… Κάθε φορά που θες να αλλάξει κάτι, να κάνεις ένα βήμα μπροστά, να φτιάξεις κάποια πράγματα στον έρωτα, εμπόδια και τοίχοι “πετάγονται” από το πουθενά… Και το χειρότερο; Καμία φιλία επαρκής, για να σε στηρίξει…

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ