Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 18/7

Με τη βοήθεια της κατάθεσης του Σαλίμ, η Μελέκ κρίνεται αθώα και αποφυλακίζεται. Όλοι είναι πολύ χαρούμενοι. Η Μελέκ αποχαιρετά τις συγκρατούμενές της. Η Ζεϊνέπ ενημερώνει τον Σελίμ και εκείνος πηγαίνει με την Ελίφ έξω από την πόρτα της φυλακής για να παραλάβουν τη Μελέκ.Η Μελέκ ξαφνιάζεται ευχάριστα από τις αλλαγές στο σπίτι αλλά ανησυχεί βλέποντας την οικειότητα ανάμεσα στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ. Η Ελίφ είναι χαρούμενη επειδή είναι μαζί με τη μητέρα της. Ξετρελαίνεται με την πάνινη κούκλα, που της έφτιαξε η μητέρα της αλλά της ζητάει να μη χωρίσουν ποτέ ξανά.

Ο Σελίμ μένει μόνος με τη Μελέκ και της λέει πως ο Κενάν έχει δικαίωμα να μάθει πως έχει άλλη μία κόρη αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει. Η Αλιγιέ νιώθει καλύτερα αλλά ο Κενάν έχει χάσει τη δίκη της Μελέκ. Τηλεφωνεί και μαθαίνει πως η Μελέκ αποφυλακίστηκε. Η Αρζού τρελαίνεται όταν το ακούει.

Ο Κενάν καλεί τον Σελίμ και του λέει πως η Μελέκ αθωώθηκε. Θέλει να την επισκεφθεί αλλά ο Σελίμ του λέει πως θα ήταν καλύτερο να την αφήσουν να ξεκουραστεί για λίγο και πως θα ήταν πιο σωστό να την επισκεφθούν μαζί αργότερα.

Ο Κενάν συμφωνεί μαζί του. Ο Μελίχ ευχαριστεί τον Σαλίμ για την κατάθεση του υπέρ της Μελέκ και τον ρωτάει για ποιο λόγο άλλαξε γνώμη. Ο Σαλίμ του λέει πως λίγο μετά τη συνάντησή τους έμαθε πως θα γίνει πατέρας και πως δεν θα μπορούσε να σηκώσει το βάρος μιας τέτοιας αμαρτίας.

Ο Μελίχ υπόσχεται να τον στηρίζει και να φροντίζει την οικογένειά του. Στη συνέχεια μοιράζεται την ευτυχία του με τον Εφρούζ αλλά πιστεύει πως δεν έχει κλείσει ακόμα τους λογαριασμούς του με την Αρζού.

Την επόμενη μέρα ο Μελίχ επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ και τη Μελέκ και τους πηγαίνει μερικές προμήθειες. Ζητάει να δει την κόρη της Μελέκ αλλά του λένε πως δεν είναι σπίτι. Αλλά εκείνη τη στιγμή η Ελίφ ξυπνάει και ζητάει τη μητέρα της.

Ο Σελίμ περιμένει την αναφορά για το αυτοκίνητο με το οποίο είχε το ατύχημα. Η Αρζού λέει στην Γκόντζα να μην δώσει σε κανέναν οποιαδήποτε επιστολή απευθύνεται στον Σελίμ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 91 Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε και ο Μαθιός με την Βασιλική είναι...