Χθες γιορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Μετά τη χειρουργική επέμβαση που είχε κάνει η Ανθή Βούλγαρη τον Σεπτέμβριο του 2017, για την αφαίρεση ενός καλοήθη όγκου από το κεφάλι της, είχε αποκαλύψει ένα όραμα που είδε με τον Άγιο, πριν ξυπνήσει από την επέμβαση.

Σε χθεσινή ανάρτησή της στο Instagram η δημοσιογράφος έγραψε:


«Σήμερα γιορτάζει ο προστάτης Άγιος μου. Ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος.. ξέρω πως κάποιοι δεν πιστεύετε στα θαύματα όμως εγώ το έζησα και οφείλω να το λέω. Στις 28 Σεπτεμβρίου όταν χειρουργήθηκα στο κεφάλι ήταν εκεί μαζί μου ..τον είδα μέσα στο χειρουργείο. Μου έγνεψε πως όλα πήγαν καλά.. μου χαμογέλασε και ξύπνησα από τη νάρκωση τόσο ήρεμη που ακόμη και οι γιατροί απορούσαν.


Δεν είμαι ο καλύτερος άνθρωπος αλλά μετά από αυτό προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη. Έχω χτυπήσει ένα σταυρουδάκι στο χέρι μου για να μην ξεχνάω και όταν ξεχνάω να θυμάμαι να μην χάνω την πίστη μου .. να χαμογελάω και να νιώθω ευλογημένη για όσα έχω..»

Σημερα γιορτάζει ο προστάτης Άγιος μου. Ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος.. ξερω πως κάποιοι δεν πιστεύετε στα θαύματα όμως εγω το έζησα και οφείλω να το λέω. Στις 28 Σεπτεμβρίου οταν χειρουργήθηκα στο κεφάλι ηταν εκεί μαζί μου ..τον ειδα μέσα στο χειρουργείο. Μου έγνεψε πως όλα πήγαν καλα.. μου χαμογέλασε και ξυπνησα απο τη νάρκωση τόσο ήρεμη που ακόμη και οι γιατροί απορούσαν. Δεν ειμαι ο καλύτερος άνθρωπος αλλα μετα απο αυτό προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη.Εχω χτυπήσει ένα σταυρουδακι στο χέρι μου για να μην ξεχνάω και οταν ξεχνάω να θυμάμαι να μην χάνω την πίστη μου .. να χαμογελάω και να νιώθω ευλογημένη για όσα εχω.. #miracle #feelblessed #saint #havefaith 🙏🙏🙏
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Voulgari (@anthi83v) στις

greek-web-tv.com
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top