Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σπάει ο πάγος μεταξύ Βενιζέλου και … καραμανλικών

Κοινή εµφάνιση στο Ναύπλιο έκαναν ο Πρόεδρος της ∆ηµοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Αµφότεροι τίµησαν µε την παρουσία τους το Συνέδριο ∆ιεθνούς ∆ικαίου που διοργανώνει κάθε χρόνο στο «Βουλευτικό» ο Ναυπλιώτης καθηγητής Στέλιος Περράκης, ενώ αίσθηση προκάλεσε το ότι ο κ. Βενιζέλος ανέβηκε µέχρι το Παλαµήδι, όπου ο Πρόεδρος της ∆ηµοκρατίας παρέλαβε τιµητικό αριστείο από τον δήµαρχο Ναυπλιέων, ∆ηµήτρη Κωστούρο.
Γενικώς, πάντως, o «πάγος» που υπήρχε µεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του «καραµανλικού» στρατοπέδου της Ν.∆. πρέπει να σπάει. Και αυτό δεν αφορά µόνο τη θερµή χειραψία που αντάλλαξαν Κώστας Καραµανλής και Ευάγγελος Βενιζέλος στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Βαρβιτσιώτη.
Προσφάτως ο «καραµανλικός υπασπιστής» Γιώργος Βλάχος ακούστηκε να λέει ότι ο Βενιζέλος είναι από τους λίγους που παράγουν πολιτική στη χώρα.

parapolitika.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 78 Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να...