Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 28 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2018

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ναι ρε σύμπαν επιτέλους! Ήρθε και η σειρά σου 1ο δεκαήμερο να έχεις μόνο χαρές στον Έρωτα! Απίστευτο κι όμως αληθινό μωρό μου! Ερωτικές επικοινωνίες, προβλήματα που φεύγουν και ερωτικές απολαύσεις που έρχονται! Εσύ του 2ου ξέρεις… Τα γνωστά… Χρήμα, σεξ και φωτιά γοητεία!
Τα «ΜΗ»: Καλά εσύ του 3ου μην γκρινιάζεις! Μια ήρεμη εβδομάδα είναι! Την χρειαζόσουν κι αυτή! Από εξελίξεις… έπηξες!

Ζώδια: Εβδομαδίαιες προβλέψεις 28/5 – 3/6 από την Άντα Λεούση!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ναι, γλυκό μου Ταυράκι του 2ου δεκαημέρου! Η εύνοια συνεχίζεται και σε συντροφικό τομέα αν έχεις σχέση και σε νέες γνωριμίες αν είσαι ακόμα μπακούρι! Ναι, ναι, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να απαλλαχτείς από τον… χαρακτηρισμό!
Τα «ΜΗ»: Ψυχραιμία, ηρεμία και αυτοσυγκράτηση, ξέρεις τι σημαίνει Ταύρε του 1ου ή θα περάσεις όλη σου την εβδομάδα με τσακωμούς και εκρήξεις; Εσύ πάλι του 3ου, ακριβώς το αντίθετο! Τόση ηρεμία και… στασιμότητα, που χασμουριόμαστε!


Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27 Μαϊου -3 Ιουνίου από τον Κώστα Λεφάκη! Έρχονται τα πάνω κάτω…

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Ναι οκ, εσύ είσαι ο τυχερός της Εβδομάδας Δίδυμε του 1ου κι ας ξεκινά με λίγο περίεργη ψυχολογία! Φρόντισε λοιπόν να ξεπεράσεις γρήγορα τα κυκλοθυμικά σου και να απολαύσεις επαφές, συναντήσεις και ευχάριστες στιγμές, φουλ οφ λοβ!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, ηρεμία δεν θέλατε; Ε, πάρτε την λοιπόν! Και μην γκρινιάξετε όταν βαρεθείτε!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ναι, Καρκίνε του 2ου… Συνεχίζεις και παραμένεις στα Πρέπει και το αξίζεις! Με τόση τύχη αγκαζέ με την γοητεία σου, είναι φυσικό, ένας ακόμα στόχος να πραγματοποιείται! Φτου, μη σε ματιάσω! Αλλά και εσύ αγαπούλα μου ταλαιπωρημένη του 1ου, επιτέλους ηρεμείς, ικανοποιείσαι και τα προβλήματα λαμβάνουν τέλος!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 3ου, θα έλεγα να κάτσεις αυτήν την εβδομάδα να χωνέψεις τα μέχρι τώρα λάθη σου και να φροντίσεις να μην κάνεις τα ίδια… Όχι τώρα, την επόμενη εβδομάδα εννοώ που θα είσαι και πάλι επιρρεπής!

Δείτε ακόμη: Αστρολογικό Δελτίο: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28 Μαΐου – 3 Ιουνίου 2018


ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αν αποφύγεις καυγάδες και τσακωμούς εσύ του 1ου, να ξέρεις ένα πράγμα μωρό μου! Η εποχή σου τώρα ξεκινά και ο Έρωτας σου μιλά με επαφές και συναντήσεις! Λάμψε! Εσύ πάλι του 3ου είσαι σε φάση «Ηρεμώ και απολαμβάνω!»… Δεν είν’ κακό…
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο το νου σου στα απαγορευμένα και τα κρυφά, εσύ… Το παρακάνεις νομίζω…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έλα που έχεις και παράπονο εσύ του 2ου! Αν είσαι ελεύθερος δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις κι αν είσαι με κάποιον σε έχει βασιλιά/βασίλισσα! Λόγια αγάπης από την άλλη και εξομολογήσεις, είναι καθημερινές! Ε, άντε λοιπόν σταμάτα την γκρίνια!Εσύ του 3ου είσαι πάλι σε μία ζεν φάση και ηρεμείς αυτήν την εβδομάδα! Από την επόμενη όμως ετοιμάσου για τα σούπερ-ντούπερ!
Τα «ΜΗ»: Καλά εσένα του 1ου, τι να σου πω τώρα μωρέ! Πάλι με τον πρώην; Κοίτα, αν είναι μόνο για ένα απωθημένο, έχει καλώς… Αλλά αν αρχίσεις τα «Ντόρη γύρνα πίσω, θα φαρμακωθώ, θα πέσω στη θάλασσα να πνιγώ», τα θέλει ο… οργανισμός σου!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Ναι, ναι, ναι! Παλιοκρόνε! Δεν με χτυπάς αυτήν την εβδομάδα και εγώ επιτέλους θα χαρώ, θα γνωρίσω κόσμο, θα πάρω μήνυμα, θα στείλω επίσης! Ξαναχαμογελώ! Ζυγός 1ουεδώ…
Τα «ΜΗ»: Το… coolnchillτο κάνεις μόδα αυτήν την Εβδομάδα, Ζυγέ του 2ου και του 3ου! Λίγες οι εξελίξεις ομολογουμένως, αλλά αρκετή η ηρεμία! Για περεταίρω εξελίξεις, αναμένετε στο ακουστικό σας, μέχρι την άλλη εβδομάδα!

O Ήλιος στους Διδύμους: Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα 12 ζώδια!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Σε ζηλεύω και σε φθονώ 2ο δεκαήμερο! Ερωτικά τουλάχιστον τα έχεις όλα, μα όλα με το μέρος σου! Τύχη, συναίσθημα, επιτυχίες, θαυμαστές, εκπλήρωση ονείρων, διασκέδαση, κατάκτηση στόχων! Όλα πια για πάρτη σου; Enjoy!
Τα «ΜΗ»: Στα «Μη» έχω δύο άκρως αντίθετες περιπτώσεις! Τους 1ο δεκαήμερο που έχουν νεύρα και καυγάδες σε πολλά στρατόπεδα και τους 3ο δεκαήμερο που πιο flatκαι βαρετά, πεθαίνεις! Μέση κατάσταση; Όχι;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ετοιμάσου babyτου 1ου! Αρχικά ξεπέρασε αυτά τα άνευ λόγου ψυχολογικά και άρχισε το φλερτ, τα μηνύματα, τα ταξίδια, τα ραντεβού, τις γνωριμίες! Από τα ψυχολογικά, στην πιο αισιόδοξη περίοδο! Welldone!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 2ου ξεκόλλα λίγο από την δουλειά, αλλά και εσύ του 3ου ξεκόλλα λίγο από την επιμονή σου να τα περιμένεις όλα έτοιμα, μένοντας στην απάθεια!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ω, ναι Αιγοκεράκι του 1ου! Επιτέλους χαμογελάς και πάλι αυτήν την εβδομάδα! Ο μπαμπάς Κρόνος σε αφήνει λίγο στην ηρεμία σου επιτέλους! Αλλά ο πιο τυχερός είναι ο Τράγος του 2ου… Τύχη, ανανέωση, νέες γνωριμίες και άπειρες ευκαιρίες για να βρεις τώρα το άλλο σου μισό ή να κάνεις το… επίσημο βήμα!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 3ου άραξε λίγο τώρα… Έκανες πολλά λαθάκια τελευταία… Μήπως να τα σκεφτείς, ώστε να διορθωθείς από την επόμενη εβδομάδα;

Καλοκαιρινές προβλέψεις! Πως θα περάσουν τα ζώδια στις διακοπές; Ποιοι θα κάνουν σ*ξ και ποιοι… θα χωρίσουν;


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ώπα, ώπα 1ο δεκαήμερο! Συνειδητοποιείς τι γίνεται; Αυτή είναι η εβδομάδα που θα σου δώσει απανωτές ευκαιρίες στον συντροφικό τομέα! Εσύ πουλί μου, άρπαζε αυτές τις απανωτές ευκαιρίες και άσε τα νευράκια!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 2ου κολλημένος με την δουλειά και εσύ του 3ου κολλημένος στον καναπέ σου και στις σειρές σου… Ότι, τι;



ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τι λέει 2ο δεκαήμερο; Όλα σούπερ ε; Και τύχη, και καλοπέραση, και ερωτική αφθονία και όλα –επιτέλους- πραγματικότητα και όχι φαντασία! Διασκέδασε το μωρό μου!
Τα «ΜΗ»: Για ηρεμία 1ο δεκαήμερο… Με τέτοιες παρορμητικές συμπεριφορές, σε βλέπω να εκτίθεσαι ( ή ρεζίλι στην καθομιλουμένη) ανεπανόρθωτα στον έρωτα! Εσύ πάλι του 3ου είσαι σαν δάσκαλος Yoga! Τόση ηρεμία και πληρότητα, ποτέ ξανά λέμε!

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 99 (VIDEO)

Δείτε τα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 99 Η Γεωργία είναι πυρ και μανία με τον Στρατή...