Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 20/4

Μετά το δείπνο ο Μελίχ ανακοινώνει στην οικογένεια την επιθυμία του να παντρευτεί με την Ιπέκ. Η Ιπέκ είναι πολύ ευτυχισμένη. Η οικογένεια ξαφνιάζεται και ο Σελίμ φεύγει εκνευρισμένος. Όταν ρωτάνε την Ιπέκ τι σκέφτεται εκείνη απαντά θετικά στην πρόταση του Μελίχ. Η Αλιγιέ λέει στον Μελίχ πως η οικογένεια πρέπει να συζητήσει την πρόταση του και πως δίνουν μεγάλη σημασία στις παραδόσεις και τις αξίες τους.

Ο Μελίχ της ζητάει να το δουν αυτό ως μια προκαταρκτική συνάντηση και ότι απλά ήθελε να κάνει γνωστές τις προθέσεις του. Όταν φεύγει, ο Σελίμ ξεσπάει. Αν και η Αλιγιέ και ο Κενάν προσπαθούν να τον ηρεμήσουν, εκείνος επιμένει πως ο Μελίχ είναι ένας απατεώνας. Η Αρζού υποστηρίζει τον Σελίμ και η Ιπέκ πληγώνεται όταν ακούει τα λόγια του Σελίμ καθώς πιστεύει πως κανένας δεν νοιάζεται για τα αισθήματά της.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Μελίχ αισθάνεται άσχημα επειδή αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει την Ιπέκ και της στέλνει ένα γλυκό μήνυμα. Η διάθεση της Ιπέκ αλλάζει αμέσως. Ο Μελίχ επισκέπτεται τον Εφρούζ και εκείνος θυμώνει μαζί του επειδή χρησιμοποίησε κάποιον αθώο μόνο και μόνο για να πάρει την εκδίκησή του. Ο Κενάν μιλάει με την Ιπέκ και καταλαβαίνει πως της αρέσει πολύ ο Μελίχ. Της δηλώνει πως θα την υποστηρίξει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ