Για τέταρτη φορά η επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων παραπέμπει τον Ηλία Κασιδιάρη στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής με αφορμή το χθεσινό πρωτοφανές περιστατικό στο οποίο χαρακτήρισε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά πράκτορα και Τούρκο.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Κώστας Δουζινας ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ανέφερε ότι θα στείλει το κομμάτι των πρακτικών με τις ύβρεις Κασιδιάρη στον πρόεδρο της Βουλής προκειμένου να παραπέμψει το θέμα στην επιτροπή δεοντολογίας.
«Οι ύβρεις Κασιδιάρη δεν είναι μόνο προσβολή στον συγκεκριμένο συνάδελφο ο όποιος είναι από τους πιο καλούς βουλευτές του κοινοβουλίου ,αλλά είναι προσβολή προς όλους τους βουλευτές, στο κοινοβούλιο, στον ελληνικό λαό και στους πολίτες που τον ψήφισαν. Το αίτημα είναι ομόφωνο από όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής» δήλωσε ο κ.Δουζινας.

Ο κ. Δουζινας εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι παρά τις επιπλήξεις και τα μέτρα, όπως είναι η μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης, που επιβάλλει η Βουλή στον κ. Κασιδιάρη ο ίδιος συνεχίζει την ίδια συμπεριφορά.

Όμως φαίνεται πως η Χρυσή Αυγή είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την ίδια συμπεριφορά και έτσι σήμερα στην ολομέλεια του σώματος ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιωτης Ηλιόπουλος αποκάλεσε εκ νέου τον Μουσταφά Μουσταφά τούρκο και πράκτορα ενώ αναφερόμενος στο περιστατικό με το κάψιμο της τουρκικής σημαίας σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στις 5 Μαρτίου ο κ. Ηλιόπουλος επικρότησε τη συγκεκριμένη ενέργεια λέγοντας καλά κάναμε και την κάψαμε.


iefimerida.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top