Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συλλαλητήριο: Παρών, αλλά σιωπηλός, ο Φραγκούλης Φράγκος

Η παρουσία του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης προκάλεσε αίσθηση και, άμεσα, πυροδότησε τα σενάρια για επικείμενη εμπλοκή του στην πολιτική ζωή της χώρας.

Ο ίδιος, αφού αρχικώς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ηγηθεί κάποιας προσπάθειας («δεν είμαι ρίψασπις» ήταν η χαρακτηριστική του φράση), εν τέλει με σχόλιά του στον κυριακάτικο Τύπο σημείωσε ότι «δεν είναι ώρα για νέα κόμματα». Ακόμη κι έτσι, όμως, τα σενάρια γύρω από το ενδεχόμενο εμπλοκή του Φρ. Φράγκου στα πολιτικά δρώμενα παραμένουν και θα εξαρτηθούν άμεσα από τις πολιτικές εξελίξεις και, φυσικά, τη διαπραγμάτευση στο θέμα των Σκοπίων. Παρά το γεγονός ότι η Ν.Δ. έχει σκληρύνει τη στάση της προκειμένου να μην αφήσει περιθώρια δημιουργίας άλλων σχημάτων στα πλευρά της, ενδεχόμενη νέα πολιτική ένταση στο θέμα των Σκοπίων δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε… πολιτικά γεννητούρια.

Πάντως, ο ίδιος ο στρατηγός Φράγκος μετά την… υπερέκθεση της Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να μείνει σε δεύτερο πλάνο στο συλλαλητήριο της Αθήνας. Προφανώς θα δώσει το «παρών» – δεν θα μπορούσε να λείπει άλλωστε – ωστόσο έχει αποφασίσει ότι δεν θα ανέβει στο βήμα. Ο κ. Φράγκος θα μείνει στην πλατεία Συντάγματος, μαζί με τους… απλούς διαδηλωτές. Ίσως κι αυτό, πάλι, να έχει τη σημασία του.

newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ