Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΤΑΥΡΟΣ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018 ΓΙΑ ΤΑΥΡΟ

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επαγγελματικές σας σχέσεις είναι στο προσκήνιο και εργάζεστε έτσι ώστε τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα το 2018. Το έτος ξεκινάει με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της υποστήριξης, να κινείται στον τομέα των σχέσεών σας. Ο Δίας θα παραμείνει εδώ μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου και κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών θα έρθετε πιο κοντά με τους συνεργάτες σας, αλλά και τους ανθρώπους που υπάρχουν στην προσωπική σας ζωή. Στην πραγματικότητα αυτός ο χρόνος θα φέρει πολλές αλλαγές. Δύο πολύ σημαντικοί τομείς για εσάς, η δουλειά σας και τα αισθηματικά σας ευνοούνται και ανανεώνονται ριζικά. Το 2018 θα είναι η αρχή για τα επόμενα επτά χρόνια, μέσα στα οποία θα ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και θα οδηγηθείτε στην εκπλήρωση των στόχων σας. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξει ένα πρόβλημα με κάποιον ανώτερό σας στο γραφείο από τις 26 Ιουνίου έως και τις 27 Αυγούστου, με ιδιαίτερη έμφαση στην έκλειψη της 27ης Ιουλίου. Αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει ένα απροσδόκητο τέλος, λόγω παρασκηνιακών γεγονότων που μέχρι τώρα δεν είχατε αντιληφθεί. Δεδομένου ότι ο Άρης είναι σε ανάδρομη πορεία στον τομέα της σταδιοδρομίας σας, είναι πιθανό να μην έχετε αρκετή δύναμη για να πολεμήσετε ό,τι συμβαίνει. Στην πραγματικότητα η καλύτερη λύση είναι να αφήσετε πίσω ό,τι σας εμποδίζει, να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να προχωρήσετε. Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι η ιδανική για να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να αλλάξετε πορεία στην καριέρα σας καθώς δεν είστε πλέον παθιασμένες με αυτό που κάνετε. Μπορεί βέβαια να μάθετε ότι ο προϊστάμενός σας αφήνει τη θέση του, επομένως να η ευκαιρία για αναβάθμιση στη δουλειά σας.
Οι δύσκολες στιγμές, ειδικά την περίοδο των εκλείψεων δεν θα λείψουν. Οι εκλείψεις του έτους θα επηρεάσουν τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σας ζωή, καθώς και τις επιλογές σας. Προσοχή στα νεύρα και τις αντιδράσεις σας, ειδικά σε σημαντικά ζητήματα. Σημαντικό καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς είναι να φτιάξετε ένα πρόγραμμα και να οργανώσετε τις δραστηριότητές σας. Θα σας βοηθήσει να μείνετε συγκεντρωμένες.
Το 2018 θα φέρει σημαντικές αλλαγές και στα ερωτικά σας. Είναι πολύ πιθανό να συγκατοικήσετε με το σύντροφό σας, ακόμη και να παντρευτείτε. Οι σχέσεις αυτόν το χρόνο ευδοκιμούν και θα ευημερήσουν. Πολλές από εσάς το 2018 θα αναζητήσετε την αλλαγή στον αισθηματικό τομέα. Ευνοούνται τα ταξίδια, αλλά ίσως κάποιες να μετακομίσετε μόνιμα στο εξωτερικό. Μην παραμελείτε την υγεία σας και ρυθμίστε σωστά τα οικονομικά σας. Να αποφύγετε τα λάθη αυτής της χρονιάς.

Πηγή: Tlife.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...