Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η ΟΝΝΕΔ επέστρεψε για τα καλά

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΝΝΕΔ

Γύρω στα τέλη Οκτωβρίου του 2016, η ΟΝΝΕΔ έμπαινε σε μια νέα εποχή, αυτή της επανίδρυσης. Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτιόντουσαν αν αυτό το εγχείρημα μπορεί να πετύχει, αν η οργάνωση θα διατηρήσει την αίγλη της.

Δεν χρειάστηκε να περάσουν ούτε δεκατέσσερις μήνες για να έρθει μια πολύ δυναμική απάντηση: Η ΟΝΝΕΔ είναι (ξανά) εδώ – και δεν θα ήταν άδικο να πούμε ότι είναι και πιο παρεμβατική από ποτέ, καθώς τολμά να παρουσιάσει προτάσεις και θέσεις για όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής, που θυμίζει έντονα πρόγραμμα κόμματος και όχι αποσπασματικές θέσεις κομματικής νεολαίας.

Το «Αύριο» – έτσι ονόμασαν την καμπάνια τους οι ΟΝΝΕΔίτες – είναι μια δουλειά 6 μηνών. Περιλάμβανε ένα ερωτηματολόγιο (στο οποίο απάντησαν πάνω από 7.000 νέοι), αλλά κυρίως (και εκεί δόθηκε βάρος) συναντήσεις με απλούς νέους, μέλη κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων, καταγραφή των προβλημάτων και κατάστρωση προτάσεων για την επίλυσή τους.

Την ερχόμενη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 16:30 το απόγευμα, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, η γαλάζια νεολαία θα παρουσιάσει τα πρώτα πορίσματα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, φιλοδοξώντας να του δώσει ένα χρήσιμο πολυεργαλείο εν όψει του Συνεδρίου Αρχών και Θέσεων, αλλά και εν όψει των πολιτικών εξελίξεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...