Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ η τροπολογία για την αυτεπάγγελτη δίωξη όσων παρεμποδίζουν πλειστηριασμούς σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο newpost.gr.

Έτσι, στις 15:30 ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, και ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, θα κάνουν «μασάζ» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αντιδρούν, στο περιθώριο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα, ο κ. Κοντονής μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, διεμήνυσε πως με την τροπολογία επεκτείνεται η προστασία που υπήρχε στους συμβολαιογράφους στα δικαστήρια και στα γραφεία τους λόγω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

«Η τροπολογία δεν συνδέεται με την πρώτη κατοικία. Δεν νομοθετούμε τίποτα καινούργιο. Το μόνο καινούργιο είναι ότι προστατεύονται οι συμβολαιογράφοι στο γραφείο τους όπως συμβαίνει και στα ειρηνοδικεία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντονής και πρόσθεσε: «Σήμερα υπάρχει απόλυτη προστασία των στεγαστικών δανείων της πρώτης κατοικίας. Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αφορούν τους μεγαλοοφειλέτες και τους μεγαλοκαρχαρίες».
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top