Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/12/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/12/2017

Σήμερα διεκδικούμε όνειρα και τα κάνουμε πραγματικότητα! Άρης Τρίγωνο με Ποσειδώνα και όλα μπορούν να γίνουν με αποφασιστικότητα, όραμα και θέληση, για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες, του 2ουδεκαημέρου!

Κριός

Γενικά
Σε περιμένει αρκετό τρέξιμο, Κριέ, και υποχρεώσεις. Φρόντισε να τελειώνεις με τις δραστηριότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αν θέλεις πραγματικά να ξεμπερδεύεις, προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά και μην κολλάς τόσο πολύ στις λεπτομέρειες. Άλλωστε, μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ θετική και οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Κριέ, να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις, που μπορεί να στεναχωρούν εσένα και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις σε καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά, θα έχεις έντονο άγχος για οικονομικές οφειλές και προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος.

ΖΩΔΙΑ: Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση!

Ταύρος


Γενικά
Η ανάγκη σου, Ταύρε, για κοινωνική καταξίωση είναι μεγάλη. Όμως αυτός ο αγώνας, όταν γίνεται με υπερβολή, καταλήγει πολύ κουραστικός και οδηγεί σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα. Ευτυχώς, που τελικά πάντα κάτι κάνεις και σώζεις την κατάσταση την τελευταία στιγμή. Η έντονη δραστηριότητα που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, που κάποιες καταστάσεις σου έχουν δημιουργήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε, να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη σχέση σου, για να την κάνεις ακόμα πιο όμορφη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Ταύρε, μην απαισιοδοξείς, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μην βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Δίδυμος

Γενικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, Δίδυμε, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μόνο μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, διότι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Αυτός είναι ο μόνος σου κίνδυνος. Φρόντισε σήμερα να προγραμματιστείς και να ζητήσεις τη γνώμη ατόμων που σε αγαπάνε. Πάντα έχουν κάτι να προσφέρουν με καλή πρόθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Δίδυμε, έχει μπει σε καλή περίοδο και θα μπορέσεις να την κάνεις ακόμη καλύτερη. Φρόντισε όμως να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε σχέση με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις σου, διότι από τον εκνευρισμό που θα έχεις, την ένταση και την ενέργεια, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, διότι έχεις αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2018 από τον Κώστα Λεφάκη


Καρκίνος

Γενικά
Θα θέλεις, Καρκίνε, να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε τομείς και θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν ψυχικά. Θα σου παρουσιαστεί μια σειρά από ευκαιρίες. Πρόκειται γι’ αυτές που περίμενες και είναι πολύ συμφέρουσες. Σήμερα, όμως, καλύτερα να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, θα σου δοθούν ευκαιρίες να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολλή ενέργεια και θα θέλεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούργιες πηγές εισοδημάτων.


Γενικά
Ανοίγει ο δρόμος, Λέων, για να προχωρήσεις πάρα πολλά πράγματα που μέχρι τώρα βρίσκονταν σε στασιμότητα. Πολλές ευκαιρίες παρουσιάζονται, για να υλοποιήσεις τα σχέδια και τα όνειρά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες! Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστό της βαθμό. Θα λες τα πράγματα με τ’ όνομά τους και θα ξέρεις τι ζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, Λέων μου, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα κάνουν το κλίμα στη σχέση σου πολύ ευχάριστο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Λέων, θα πάει αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να τελειώνεις με θέματα που μπορεί να καθυστερούν άλλες υποθέσεις, αυτές που θέλεις να λύσεις άμεσα. Στα οικονομικά, συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να ισορροπήσεις.

Ο Άρης στο Σκορπιό: Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια μέχρι τις 26 Ιανουαρίου;

Παρθένος


Γενικά
Κάποια γεγονότα, Παρθένε, μαζί με ειδήσεις, θα σε αναγκάσουν να αναπροσαρμόσεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγάλο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα, σήμερα θα πάρουν καλύτερο δρόμο και τελικά θα έχεις την επιτυχία που περίμενες

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Παρθένε, πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρόσεχε στις επιλογές σου! Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να βελτιώσεις τα έσοδά σου, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!

Ζυγός


Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα. Θα μπορείς να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία ενδέχεται να παρουσιαστεί. Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό γι’ αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις. Προσπάθησε να διώξεις το άγχος που έχεις για υποθέσεις, που είναι σε στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ζυγέ, βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, φρόντισε να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά, διαφορετικά θα έχεις καθυστερήσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν ανοδική πορεία. Μπορείς να ρυθμίσεις και χρέη του παρελθόντος.


Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, μπορεί να ανταμειφθείς γενναιόδωρα, εάν βέβαια βρεις το χρόνο να εκφράσεις τη φαντασία και τα όνειρά σου. Δυστυχώς, συνήθως ξοδεύεσαι στις υποχρεώσεις και τα τρεχάματα που έχεις. Αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο μέσω της οποίας θα διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα και την ψυχολογική σου διάθεση. Η τέχνη, τα όνειρα και οι πνευματικές αναζητήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα η διάθεσή σου, Σκορπιέ, δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.

Κρόνος στον Αιγόκερω: Φουρτούνες για 4 ζώδια μέχρι το 2020! Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης


Γενικά
Ρωτάς και ζητάς απαντήσεις, Τοξότη. Και καλά κάνεις και ζητάς απαντήσεις σε ερωτήματα που σε βασανίζουν, αλλά πιστεύεις ότι μπορεί κάποιος ξένος να δώσει πιο σωστή απάντηση από εσένα για τα θέματα που σε απασχολούν; Όποια απάντηση και να πάρεις, θα είναι βασισμένη σε προσωπικά κριτήρια, αλλά όχι τα δικά σου. Του ξένου. Κινδυνεύεις να βασίσεις αποφάσεις σε θέσεις ζωής τρίτων προσώπων. Ασχολήσου μόνο με τη δική σου στάση ζωής, για να ζεις αυτή και όχι κάποιου αλλού.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα αρκετά τη συμπεριφορά σου, Τοξότη, διότι τα άστρα δείχνουν, πως κάτι θα γίνει και θα στεναχωρήσεις το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, σου τονίζω ότι βρίσκεσαι σε πολύ θετική περίοδο για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, πολλά πράγματα που καθυστερούν, θα σε εκνευρίσουν. Προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ σύνεση και μην κάνεις ούτε μία παρορμητική κίνηση.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως


Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα, έχεις πολύ εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Μην κάνεις αυτό το λάθος. Απόφυγε τον εκνευρισμό, διότι θα κάνεις κινήσεις που δε θα είναι συμφέρουσες για σένα. Ξεκινάει πάντως, μια περίοδος που οι πλανήτες θα είναι πολύ φιλικοί μαζί σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη, ώστε να νιώσετε και οι δύο πιο όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερέ μου, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά εργασιακά προβλήματα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.



Aυτά Τα 4 ζώδια είναι τα τυχερά του 2018

Υδροχόος


Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, η τύχη είναι με το μέρος σου και οι πλανήτες είπαν να βάλουν το χεράκι τους, ώστε να παίξεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω σε ό,τι κι αν σου πούνε και βάλε πλώρη για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, αφού ξεκινάει μια καλύτερη περίοδος, οπότε θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή, διαφορετικά θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα χωρίς να το καταλάβεις.


Γενικά
Ξεκινάει μια περίοδος, Ιχθύ, που θα δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Ετοιμάσου για μια σειρά από θετικές αλλαγές. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ συμφέρουσες, ενώ η διάθεσή σου θα είναι τόσο καλή, που θα έχεις έντονο το αίσθημα της δημιουργίας. Κινήσου ανάλογα και στην κορυφή όλων, βάλε τον εαυτό σου, διότι τον έχεις παραμελήσει τελευταία με τις πολλές υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ιχθύ μου, αρχίζει και πηγαίνει καλύτερα και θα έρθεις ακόμη πιο κοντά στο ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις που έχεις και δε θα χάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως, θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και να βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις σου.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150 Η Βασιλική κάνει αρχηγική εμφάνιση στον πορτοκαλεώνα αποφασισμένη...