Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στην «αντεπίθεση» η μητέρα του Παντελίδη: Δίνει για πρώτη φορά συνέντευξη και απαντά στη Μίνα Αρναούτη (Video)

Την πρώτη της συνέντευξη έδωσε η Μίνα Αρναούτη, το ένα από τα δύο κορίτσια που βρίσκονταν στο μοιραίο τζιπ της 18ης Φεβρουαρίου 2016 που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Η 31χρονη μίλησε για την τραγική εμπειρία που έζησε, τα πολλαπλά χειρουργεία που ακολούθησαν, τη σκληρή επίθεση που δέχθηκε ακόμα και από άγνωστα στην ίδια πρόσωπα, καθώς και για την αντιδικία της με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, η μητέρα του Παντελή Παντελίδη πρόκειται τις επόμενες ημέρες να παραχωρήσει και η ίδια μια συνέντευξη η οποία θα είναι η πρώτη της μετά το τραγικό δυστύχημα και θα δίνει μια απάντηση και στη Μίνα Αρναούτη με την οποία υπάρχει μια εμφανής κόντρα που έχει φθάσει ακόμα και στα δικαστήρια.

Η συνέντευξη της μητέρας του Παντελή, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» θα προβληθεί από το κανάλι του Έψιλον στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.




topontiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...