Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Nomads: Το «άδειασμα» της Φωτιάς στον Μαυρίδη, η γκάφα της Κολέτσα και το ξέσπασμα του Πίντζη! (video)

Το βράδυ της Τετάρτης έγινε το έλα να δεις στις Φιλιππίνες!
Αγώνισμα αρχηγών είδαμε στο Νοmads αλλά πριν οι παίκτες λάβουν θέση έγινε της αποκαλύψεως καθώς οι παίκτες της Φωτιάς άρχισαν να ρίχνουν τα καρφιά τους ο ένας στον άλλον και ένα πρόσωπο του Μαυρίδη που δεν γνωρίζαμε αποκαλύφθηκε! 

Το Youweekly.gr σημείωσε όπως πάντα τα highlights της βραδιάς.

Σας είχαμε γράψει ότι ο Μαυρίδης αυτοπροτάθηκε προκειμένου να πάει αυτός στους μπλε μετά από έναν έντονο καυγά που είχε με τον Αλεξάνδρου και την Αποστολία!
Σήμερα ο Μαυρίδης επιβεβαίωσε 100% το ρεπορτάζ μας και είπε on camera ότι αυτοπροτάθηκε για να πάω δίπλα στους μπλε και 5 με ψήφισαν για να πάω αλλά μετά η Αποστολία είδε στρατηγικά το παιχνίδι και άλλαξε τις ψήφους της ομάδας! Δείτε το αναλυτικό βίντεο παρακάτω:

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σήμερα στο Nomads και το παιχνίδι ξεκίνησε με μια προσωπική αντιπαράθεση του Γιώργου Μαυρίδη σχεδόν με όλη την ομάδα των κόκκινων και ιδιαιτέρως με την Κολέτσα και την Αποστολία Ζώη!

Το κεντρικό νόημα όμως είναι ότι η Κολέτσα υποστηρίζει ότι ο παίζει θέατρο μπροστά στις κάμερες και γίνεται άλλος άνθρωπος πίσω από αυτές! 

Άκουγε, άκουγε, άκουγε ο Πίντζης και στο τέλος τα έχωσε κανονικά στον Μαυρίδη κατηγορώντας τον για θέατρο μέσα στο Nomads!

Είπε μάλιστα ότι προτεραιότητα δεν έχουν τα ποντίκια αλλά οι άνθρωποι και χειροκρότησε ειρωνικά και φάνηκε ότι έχει μέσα του μεγάλο θυμό! Δείτε όσα συνέβησαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Αυτό που είδαμε σήμερα στο Nomads με την Χριστίνα Κολέτσα δεν πρέπει να το έχουμε ξαναδεί σε κανένα ριάλιτι!

Ενώ οι κόκκινοι ήταν μπροστά στο να κερδίσουν την επικοινωνία η Κολέτσα δεν μπόρεσε ποτέ να ανοίξει μια κλειδαριά και με τα 5 κλειδιά που είχε στη διάθεσή της!

Στην πραγματικότητα βρήκε το κανονικό κλειδί το οποίο όμως δεν κατάλαβε ότι ανοίγει και το πέταξε! Δείτε το απίστευτο βίντεο στο Youweekly.gr:

Οι Ωκεανοί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια καταπληκτική εκδρομή σε ένα από τα ομορφότερα μέρα του Παλαουάν!

Τα γαλαζοπράσινα νερά κυριολεκτικά ταξίδεψαν όλη την Ελλάδα ενώ ταυτόχρονα οι αισθησιακές πόζες της Δήμητρας τρέλαναν τον σκηνοθέτη και όχι μόνο! Δείτε το απολαυστικό βίντεο

youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 78 Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να...