Διαστάσεις… χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από τον ηθοποιό, Κέβιν Σπέισι.

Έτσι, μετά τον ηθοποιό του Σταρ Τρεκ, Άντονι Ραπ, και τον Μεξικανό ηθοποιό Ρομπέρτο Καβάζος, τώρα και εργαζόμενοι στο House of Cards κατήγγειλαν ανάρμοστη συμπεριφορά από τον Σπέισι.

Σύμφωνα με το newpost.gr oκτώ εργαζόμενοι στα γυρίσματα, που μίλησαν υπό καθεστώς ανωνυμίας στο CNN κατήγγειλαν πως ο Κέβιν Σπέισι ήταν υπεύθυνος για το «τοξικό» περιβάλλον που δημιουργούσε γύρω του, αναφέροντας πως τους άγγιζε και τους έκανε κακόγουστα σχόλια, ενώ περιέγραψαν ως θύματά του κυρίως νέους άνδρες,.

Ακόμα, πρώην βοηθός παραγωγής κατήγγειλε πως ο Κ. Σπέισι του επιτέθηκε σεξουαλικά ήδη από τις πρώτες σεζόν της σειράς.

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση ξεκίνησαν όταν το Buzzfeed δημοσίευσε άρθρο του Άντονι Ραπ στο οποίο ο ίδιος ισχυρίστηκε πως ο Σπέισι «προσπάθησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του» έπειτα από ένα πάρτι που είχε οργανώσει ο ίδιος στο διαμέρισμά του, το 1986. Ο Ραπ είχε γνωρίσει τον Σπέισι το 1986, όταν και οι δύο έπαιζαν σε ξεχωριστά θεατρικά έργα του Μπρόντγουεϊ. Ο Ραπ ήταν τότε παιδί ακόμα, ηλικίας 14 χρόνων, ενώ ο Σπέισι ήταν 26 χρόνων. Ο Ραπ δήλωσε πως πίστεψε πως ο Σπέισι προσπάθησε να τον «αποπλανήσει» αλλά ο ίδιος κατάφερε να ξεφύγει, καθώςκλείστηκε στο μπάνιο προτού φύγει εντελώς από το διαμέρισμα.
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top