Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Ο Άλεξ στο Λονδίνο σπέρνει τον πανικό!

Στο «Τατουάζ» ο Άλεξ αποσπά με τη βία τη σημαντική πληροφορία που ήθελε από τον εκβιαστή ώστε να κάνει το επόμενο βήμα. Αμέσως μετά, δεν χάνει καιρό και βγάζει εισιτήριο για να φύγει το γρηγορότερο για το Λονδίνο.

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Τα πράγματα όμως δεν θα είναι τόσο εύκολα γι’ αυτόν, καθώς το κλίμα έχει αλλάξει και ο Τόνυ έχει κερδίσει εκτός από την Αννα και το περιβάλλον της. Ο Αλεξ φτάνει στο Λονδίνο την ώρα που η Αννα είναι στο σπίτι με τον Τόνυ και θέλει να της κάνει έκπληξη. Η επικοινωνία μεταξύ τους γίνεται πολύ δύσκολη και τελικά καταφέρνει να τη συναντήσει, αλλά χωρίς να βρει την ευκαιρία να της πει την αλήθεια.

Φυσικά, ο Τόνυ γνωρίζει ότι ο Αλεξ είναι στο Λονδίνο, φαντάζεται και φοβάται δε το λόγο για τον οποίο έχει έρθει και γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι η Αννα συναντήθηκε κρυφά μαζί του. Η σύγκρουση μεταξύ των δύο αντρών δεν αργεί να έρθει και είναι κάτι παραπάνω από σφοδρή.

.Πηγή: tv-24.gr

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 123 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 123 Η Νεφέλη ζητά από τον πατέρα της να καλέσουν τον Παύλο σε δείπνο. Η Ηλέκτρα...