Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Εντολή θανάτου του Δαμιανού για τον Ζούβα!

Στο «Έλα στη θέση μου» ο Δαμιανός από την πρώτη στιγμή που μαθαίνει για τη σχέση της Σύλβιας με τον Ζούβα εκφράζει τις αντιρρήσεις του, αλλά εκείνοι δεν πτοούνται. Ο πρώτος είναι σίγουρος ότι το «ενδιαφέρον» του δεν είναι τόσο για την αδελφή του αλλά για την περιουσία της. Ετσι αποφασίζει να πάρει δραστικά και επικίνδυνα μέτρα για να τον ξεφορτωθεί μια και καλή… 

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Διαβάστε παρακάτω…
Μπορεί στα πρώτα επεισόδια η Σύλβια να δήλωνε: «Ερωτα, give me a break» και να έκοβε κάθε πιθανότητα επανασύνδεσης στον Ζούβα, αλλά η επιμονή του και το γεγονός ότι είναι συνέχεια μαζί -ούσα προϊσταμένη του στη Sofo- τους φέρνει πιο κοντά. Τόσο που του κάνει μέχρι (και) πρόταση γάμου. Ολα αυτά, βέβαια, δεν αρέσουν καθόλου στον Δαμιανό, ο οποίος εκνευρίζεται και αγανακτισμένος με τις επιλογές της, βάζει μπράβους να προσέχουν τη Σύλβια και την έπαυλη έτσι ώστε να μην μπει ή βγει κάποιος ανεπιθύμητος. Σύλβια και Ζούβας, όμως, έχουν τον τρόπο τους. 
Διαβάστε παρακάτω…
Ωστόσο, ο Δαμιανός δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα χέρια και κυρίως να αφήσει τον Ζούβα να «λεηλατήσει» την περιουσία τους και δη της αδελφής του. Ετσι, αρχίζει να κάνει διάφορες συστάσεις και… προξενιά στη Σύλβια, χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα. «Σταμάτα πια να μου προξενεύεις τον κάθε τυχάρπαστο. Αν θες να ξέρεις, εγώ και η καρδιά μου έχουμε κάνει τις επιλογές μας», του ξεκαθαρίζει σε έντονο τόνο η Σύλβια. Στο μεταξύ, Σύλβια και Ζούβας εξακολουθούν να κάνουν σχέδια γάμου, με τη Βάνα να αναλαμβάνει «χρέη» κουμπάρας. 
Διαβάστε παρακάτω…
Κάποια στιγμή που ο Δαμιανός και η Φαίη ακούνε τη Βάνα να αποκαλεί κουμπάρα τη Σύλβια παραξενεύονται και προσπαθούν να μάθουν τι εννοούσε. 
Μόλις παίρνουν τα στοιχεία που θέλουν σοκάρονται, με τον Δαμιανό να παίρνει δραστικά και επικίνδυνα μέτρα προκειμένου να ξεφορτωθεί τον Ζούβα μια και καλή!

Πηγή: v-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ