Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πριγκιπικές περούκες για παιδιά με καρκίνο

Αυτές οι περούκες βοηθούν παιδιά με καρκίνο να νιώσουν σαν πριγκίπισσες της Disney! Δείτε το συγκινητικό βίντεο.

Κάθε παιδί όταν είναι μικρό, έχει όνειρο να γίνει ήρωας της Disney.Περισσότερο ανάγκη να νιώσουν όπως οι χαρακτήρες της Disney από όλα τα παιδιά, την έχουν τα παιδιά με καρκίνο…

Έτσι, η οργάνωση The Magic Yarn Project παίρνει κλωστές, κουβάρια και βελόνες και πλέκει τις πιο πριγκιπικές περούκες. Η ψυχολογία των παιδιών αμέσως αλλάζει και παίρνουν δύναμη από τον χαρακτήρα των ηρώων που θαυμάζουν.

Η ιδέα ανήκει στην νοσοκόμα Holly Christensen όταν η κόρη της καλύτερής της φίλης διαγνώστηκε με καρκίνο. «Της έφτιαξα μια απίστευτη περούκα ώστε να μοιάζει στην Ραπουνζέλ. Αμέσως είδα πόσο άλλαξε ο χαρακτήρας και η διάθεσή της! Ένιωθε πάλι σαν μικρό κοριτσάκι!», δηλώνει η ίδια.

Η Holly Christensen μαζεύει κάθε εβδομάδα την παρέα της στο σπίτι της και μαζί συλλέγουν υλικό και πλέκουν όμορφες πλεξούδες για παιδιά που το έχουν ανάγκη. «Οι περούκες φτιάχνονται από εθελοντές. Εμένα με βοηθάνε και τα τρία μου παιδιά και πολλές φορές φεύγω πιο γρήγορα από τη δουλειά για να ικανοποιήσω όσα πιο πολλά παιδιά μπορώ!», συμπληρώνει.

Γυναίκες και άνδρες, γιαγιάδες και παππούδες, μικροί και μεγάλοι, νοσοκόμοι και φυλακισμένες, συμμετέχουν στο The Magic Yarn Project για να προσφέρουν δύναμη στα καρκινοπαθή παιδιά.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Fabulous

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ