Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο Παρίσι την Πέμπτη ο Αλ. Τσίπρας – Θα παραλάβει το Βραβείο Πολιτικού Σθένους

Στο Παρίσι πρόκειται να μεταβεί την Πέμπτη ο Πρωθυπουργός προκειμένου να βραβευθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Παρισίου και την επιθεώρηση Politique Internationale σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο newpost.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, ο Αλέξης Τσίπρας θα παραλάβει το Βραβείο Πολιτικού Σθένους (Prix du Courage politique) στο πλαίσιο προγεύματος εργασίας με μέλη της πολιτικής επιθεώρησης. Η βράβευση αυτή είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 18 Οκτωβρίου, ωστόσο άλλαξε και ορίστηκε για τις 23 Νοεμβρίου μόλις οριστικοποιήθηκε η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλτν Τραμπ στις 17 Οκτωβρίου.

Με το ίδιο βραβείο στο παρελθόν έχουν τιμηθεί προσωπικότητες όπως ο Εμανουέλ Μακρόν, η Κριστίν Λαγκάρντ, ο Νικολά Σαρκοζί, η Άνγκελα Μέρκελ.

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός θα εκφωνήσει ομιλία σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Παρισίου, από τον οποίο θα λάβει το Βραβείο Δέσμευσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες (Prix de l’Engagement européen).

Στο περιθώριο της επίσκεψής του ο ΠΘ θα έχει συναντήσεις με Γάλλους επιχειρηματίες με επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε ατον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51 Η πώληση του σπιτιού της Κάτιας και του Έβαν θα φέρει...