Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ποιοι είναι οι αυστηροί περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον Μαρινάκη

Πληροφορίες από δικαστικούς κύκλους που έλαβαν γνώση του περιεχομένου του αμετάκλητου βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συγκατηγορούμενους του, αναφέρουν πώς οι όροι που του επιβάλλονται ώστε να μην συντρέξει λόγος προφυλάκισης του είναι σκληροί.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης οφείλει κάθε πρώτο πενθήμερο του μήνα να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που κατοικεί. Επίσης του επεβλήθη εγγυοδοσία ύψους 200.000 ευρώ. Ο τρίτος όρος είναι και ο σημαντικότερος. Από την επομένη της έκδοσης του βουλεύματος απαγορεύεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη κάθε ενασχόληση του που έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Στο σημείο αυτό του βουλεύματος σημειώνεται χαρακτηριστικά πώς απορρίπτεται το αίτημα άρσης της ισχύος του 1ου και του 3ου όρου, δηλαδή της εμφάνισης του στο οικείο αστυνομικό τμήμα κάθε πρώτο πενθήμερο του μήνα καθώς και η απαγόρευση ενασχόλησης του με δραστηριότητες που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο.

Σημειώνεται επίσης πώς κατά τον νόμο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει 15 ημέρες που μετρούν από την 7η Νοεμβρίου για την πλήρη αποχώρηση του από την διοίκηση της ΠΑΕ στην οποία προεδρεύει καθώς και την μεταβίβαση-πώληση του πακέτου μετοχών που διαθέτει επί του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ