Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συγκλονίζει ο φρουρός στη Χ. Τρικούπη: Είδα το όπλο, φώναξα «καλυφτείτε!»

Τα δευτερόλεπτα πριν από την επίθεση με καλάσνικοφ περιέγραψε στους συναδέλφους του ο σκοπός που βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Τα δευτερόλεπτα πριν από την επίθεση με καλάσνικοφ περιέγραψε στους συναδέλφους του, ο σκοπός που βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

«Καλυφθείτε!» φώναξε ο φρουρός, αντιδρώντας ακαριαία μόλις είδε το όπλο. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, και ο ίδιος ο σκοπός έπεσε αμέσως στο έδαφος για να προστατευτεί, καθώς είδε το όπλο να σημαδεύει προς το μέρος του.

Την ίδια ώρα, ο σκοπός είπε ότι ο δράστης που φορούσε μαύρα και επέβαινε σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, ήταν σε απόσταση 30-40 μέτρων από τον ίδιο.

Αξιωματικοί της αστυνομίας εκτιμούν ότι «από τύχη δεν είχαμε θύματα» ενώ παράλληλα αστυνομικές πηγές εικάζουν ότι «ήθελαν νεκρό».

Οπως διαπιστώθηκε, μία από τις σφαίρες χτύπησε στον τοίχο καταστήματος δίπλα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Μέσα στα γραφεία βρίσκονταν εκείνη την ώρα 30-40 άτομα.

Πηγή: Iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε ατον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51 Η πώληση του σπιτιού της Κάτιας και του Έβαν θα φέρει...