Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης  μετάβηκε στη Δυτική Αττική,  στην Ελευσίνα με κλιμάκιο της ΝΔ προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.  Νωρίτερα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αυτό που συμβαίνει στη Μάνδρα είναι μια ανείπωτη τραγωδία.

Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τις καταστροφές, τις απώλειες περιουσιών και πάνω απ’ όλα για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν.

Η Πολιτεία πρέπει να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων και να τους παράσχει το ταχύτερο δυνατόν κάθε δυνατή στήριξη».

Ο Βασίλης Οικονόμου, Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ,  που έχει όλα αυτά αυτά χρόνια ασχοληθεί  ιδιαίτερα με τα προβλήματα της Δυτικής Αττικής , μετά την σύσκεψη στη Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής με υπηρεσιακούς παράγοντες που πραγματοποιήθηκε με παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και κλιμακίου της ΝΔ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η θλίψη για τις ζωές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν στη τεράστια καταστροφή που συντελέστηκε στη Δυτική Αττική είναι τεράστια. Στεκόμαστε δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και σε όλους αυτούς είδαν μέσα σε λίγες ώρες να καταστρέφονται οι περιουσίες τους. Καλώ έστω και τώρα την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια Αττικής να σταθεί δίπλα στον δοκιμαζόμενο κόσμο της Δυτικής Αττικής και να τον στηρίξει με πράξεις.


+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top