Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκλείεται να επανέλθω πλήρως στο ‘Έλα στη θέση μου’

Ο ρόλος της μητέρας είναι ο σημαντικότερος της ζωής μου, τονίζει η Αθηνά Οικονομάκου που μιλά στο TV Έθνος για την εγκυμοσύνη, τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα… όνειρα για το γαμήλιο πάρτι

Ευτυχισμένη δηλώνει η Αθηνά Οικονομάκου για το γεγονός της εγκυμοσύνης της, που πλέον δεν κρατά κρυφό από τα φώτα της δημοσιότητας. Η πρωταγωνίστρια του “Έλα στη θέση μου” αναφέρει πως θα μειώσει τις ώρες που αφιερώνει στη δουλειά της. “Για μεγάλο χρονικό διάστημα θα αφοσιωθώ στην οικογένεια και στο παιδί μου” σημειώνει σε συνέντευξή της στο TV Έθνος και τον Αλέξη Μίχα.

Όπως αναφέρει στη συνέντευξη, σκοπεύει να σταματήσει τα γυρίσματα λόγω της εγκυμοσύνης, κοντά στις γιορτές, ενώ όπως εξηγεί το βλέπει δύσκολο να επανέλθει “full time” στη σειρά μετά τη γέννα. Για την ώρα, ο ρόλος της Φαίης προσαρμόζεται στα δεδομένα, αυτά δηλαδή της εγκυμοσύνης.

Πάντως, η Αθηνά Οικονομάκου δεν ονειρεύεται πατροπαράδοτο γάμο και από όλη την… υπόθεση εκείνο που λαχταρά είναι ένα πάρτι με τους φίλους της. “Τώρα για τον πολιτικό; Ίσως χρειαστεί να κάνω. Λόγω εγκυμοσύνης, θα δούμε…” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο TV Έθνος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 78 Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να...