Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ΝΥΦΗ: Η Σουρεγιά ανάμεσα σε δύο άντρες!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στη «Νύφη» αποφασισμένη να προχωρήσει τη ζωή της είναι η Σουρεγιά, παρά το γεγονός ότι ακόμα μέσα της πονάει από το χωρισμό της με τον Φαρούκ. Ο Τζαν ο δικηγόρος της είναι ο άντρας που διεκδικεί την καρδιά της, αν και ξέρει πως ανήκει αλλού.

 Διαβάστε παρακάτω…
Η Σουρεγιά νιώθοντας ακόμα προδομένη με το ψέμα του Φαρούκ, δεν μπορεί να τον συγχωρέσει, παρόλο που ακόμα τον αγαπάει και έτσι επιμένει στο να βγάλουν διαζύγιο. Παράλληλα, ο δικηγόρος της ο Τζαν δεν κρύβει τη συμπάθειά του προς το πρόσωπό της, κάτι που γίνεται αντιληπτό από τον Φαρούκ, ο οποίος ζηλεύει. Παρόλο που ο επιχειρηματίας προσπαθεί να την πείσει να τον συγχωρέσει και να κάνει πίσω στο διαζύγιο, εκείνη επιμένει στην απόφασή της. Στο γάμο της Ντιλαρά και του Αντέμ, η Σουρεγιά καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις, ενώ γίνεται αντικείμενο συζήτησης από τους παρευρισκόμενους. 
Διαβάστε παρακάτω…
Ο Τζαν ανεβαίνει στη σκηνή να τραγουδήσει και ο Φαρούκ παθαίνει σοκ μιας και δεν ήξερε πως εκτός από δικηγόρος είναι και τραγουδιστής. Εκείνος ερμηνεύει ένα ερωτικό κομμάτι και κοιτάζει τη Σουρεγιά, η οποία του χαμογελάει γλυκά. Ο Φαρούκ το αντιλαμβάνεται και προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του. Το βραδάκι κι ενώ η Ντιλαρά με τον Αντέμ χαιρετάνε από τραπέζι σε τραπέζι τον κόσμο, η Σουρεγιά ανεβαίνει στη σκηνή και τους αφιερώνει ένα τραγούδι. Η οικογένεια Μποράν προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή της, ενώ όταν το τραγούδι τελειώνει, κανείς από τους καλεσμένους δεν χειροκροτεί για σεβασμό προς το πρόσωπο της Εσμά.
Διαβάστε παρακάτω…
Τότε ο Φαρούκ σηκώνεται όρθιος, χειροκροτεί και τον ακολουθούν τα αδέλφια του και μετά οι υπόλοιποι καλεσμένοι. Ο επιχειρηματίας πλησιάζει τη σκηνή, αρπάζει τη Σουρεγιά και χορεύουν. «Τι κάνεις; Εχεις τρελαθεί;», τον ρωτάει και εκείνος της απαντάει: «Είσαι ακόμα γυναίκα μου!». «Είσαι τρελός; Είπα ένα τραγούδι στο γάμο της καλύτερής μου φίλης», ισχυρίζεται εκείνη. «Δεν μιλάω γι’ αυτό, αλλά για τον κλόουν», της απαντάει και εκείνη τον βάζει στη θέση του: «Αυτός ο κλόουν είναι δικηγόρος μου και να τον σέβεσαι». Ο Ακίφ λέει στον Οσμάν πως είναι σίγουρος πως μια μέρα ο Φαρούκ θα δείρει τον Τζαν! 
Διαβάστε παρακάτω…
Στο μεταξύ, οι δύο άντρες πέφτουν τυχαία μούρη με μούρη και προσπαθούν να μειώσει ο ένας τον άλλον. «Υπέγραψες το χαρτί του διαζυγίου;», ρωτάει ο Τζαν και ο Φαρούκ του λέει ειρωνικά: «Μόνο αν τη λάβω στα σοβαρά! Μέχρι τότε βέβαια μπορεί να έχεις αλλάξει επάγγελμα». «Σε είχα για σοβαρό άνθρωπο και τώρα καταλαβαίνω γιατί η Σουρεγιά είναι τόσο θυμωμένη μαζί σου», τον προκαλεί ο Τζαν και ο Φαρούκ τον αρπάζει από το χέρι: «Να φοβάσαι τον δικό μου θυμό». Το επόμενο πρωί ο Φαρούκ πάει στο σπίτι της Σουρεγιά και βρίσκει εκεί τον Τζαν. Αυτό τον βγάζει εκτός εαυτού και παρόλο που η Σουρεγιά προσπαθεί να του εξηγήσει, εκείνος δεν την ακούει και φεύγει. Μετά από αυτό της στέλνει και εκείνος αίτηση διαζυγίου σοκάροντάς την.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Ο Στέφανος κάνει μια μοιραία συμμαχία

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο  επεισόδιο της σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Η Αλεξάνδρα ξεκινάει να συνέρχεται, μετά την απρόσμενη συνάντηση με την Μαργέτα που την κλόνισε βαθιά....