Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αποκάλυψη: “ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ”: Κλέβουν το παιδί του Άλεξ! Η Όλγα σε πανικό

Στο «Τατουάζ» ο Αλέξανδρος θέλει πια να πει την αλήθεια στην Αννα και να την ξαναφέρει κοντά του. Ετσι αποφασίζει να πάει ο ίδιος να τη βρει στο Λονδίνο. Η Ολγα που φοβάται τις συνέπειες αυτού του ταξιδιού σχετικά με τον εκβιασμό, του ζητάει να μην το κάνει, αλλά ο Αλεξ αυτή τη φορά έχει τα στοιχεία για να χτυπήσει στα ίσια τον Τόνυ.

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ
Διαβάστε παρακάτω…
Εξαιτίας του βανδαλισμού της ταβέρνας του Παύλου και της Μάρθας, ο Αλέξανδρος αναβάλλει το ταξίδι του στο Λονδίνο, την ίδια στιγμή που η Αννα έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Τόνυ. Ειδικά όταν μαθαίνει ότι ο Τόνυ πλήρωσε το ποσό που χρειαζόταν για να μη χάσει τη σχολή της η Βέρα, η Αννα δένεται ακόμα περισσότερο με τον άντρα της.
 Διαβάστε παρακάτω…
Παράλληλα στην Αίγινα, η Τατιάνα ειδοποιεί τον Αλεξ ότι η οικογένειά του αλλά και ο ίδιος κινδυνεύουν από την εκδικητική μανία κάποιων, όμως τον Αλεξ αυτή τη φορά δεν τον κρατάει τίποτα και αφού ανακαλύπτει τον άντρα που απειλούσε τη ζωή της κόρης του και με τη βία παίρνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται, φεύγει για το Λονδίνο, χαρούμενος ότι θα ξανακερδίσει την Αννα.
 Διαβάστε παρακάτω…
Η Αννα είναι στο σπίτι με τον Τόνυ, όταν ο Αλέξανδρος αποφασίζει να της κάνει έκπληξη. Δεν καταφέρνει όμως να τη δει και παράλληλα ο Τόνυ μαθαίνει ότι ο Αλεξ είναι στην Αγγλία και ψάχνει να βρεθεί με την Αννα. Κάτι που του προκαλεί τεράστιο σύγχυση. Τελικά ο Αλέξανδρος με μεγάλη δυσκολία καταφέρνει να συναντήσει την Αννα, χωρίς όμως να μπορέσει να της πει την αλήθεια. 
Διαβάστε παρακάτω…
Την ίδια στιγμή, η Ολγα βρίσκεται σε απόλυτο πανικό, γιατί φοβάται ότι ο Αλέξανδρος θα πει την αλήθεια στην Αννα και τότε ο Τόνυ θα υλοποιήσει την απειλή του για το παιδί. Το ότι η ζωή του μικρού κοριτσιού βρίσκεται σε κίνδυνο είναι κάτι που την τρελαίνει και η αγωνία της χτυπάει κόκκινο. 
Διαβάστε παρακάτω…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στο μεταξύ, ο Τόνυ αν και σκέφτεται να τον απειλήσει ξανά με τη ζωή του παιδιού, τελικά κάνει πίσω, καθώς ήδη είχε μετανιώσει και για την πρώτη φορά που το έκανε. Τώρα όμως ζει με το φόβο ότι η Αννα μπορεί να μάθει την αλήθεια, κάτι που προσπαθεί με χίλιους τρόπους να αποτρέψει.

Διαβάστε παρακάτω…

Αγριο ξύλο: «Μην την ξαναπλησιάσεις»|

Παράλληλα, ο Αλεξ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να αντιμετωπίσει στα ίσα τον Τόνυ. Οι δύο άντρες συναντιούνται και η έκρηξη γίνεται.
 Ο τσακωμός τους είναι μεγάλος και δεν αργούν να έρθουν στα χέρια.
 Ο Αλεξ χτυπάει άσχημα στο πρόσωπο τον Τόνυ και τον προειδοποιεί: «Δεν τελειώσαμε. Η Αννα θα μάθει την αλήθεια και θα σε παρατήσει για πάντα», του λέει και ο Τόνυ φεύγει. Λίγο αργότερα πηγαίνει στο σπίτι του Θεοχάρη να μιλήσουν για ένα επαγγελματικό πρόβλημα. Οταν ο Θεοχάρης βλέπει το αίμα στο στα χείλια του, τον ρωτάει: «Τι έγινε; Πού χτύπησες;». «Ο Μελάς έχει έρθει στο Λονδίνο και ενοχλεί την Αννα», του απαντάει ο Τόνυ, ενώ μόλις φεύγει, ο Θεοχάρης έξαλλος τηλεφωνεί στον Αλεξ: «Αν ξαναενοχλήσεις την κόρη μου, θα σε βρω και θα το μετανιώσεις», τον απειλεί, αλλά ο Αλεξ του το ξεκόβει: «Δεν σε φοβάμαι».

Διαβάστε παρακάτω…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ολγα σε πανικό εξαφανίζει το παιδί

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στο Λονδίνο, η Ολγα βλέπει παντού κινδύνους και φοβάται πάρα πολύ για τη ζωή του παιδιού. Τρέμει στην ιδέα ότι η πιθανότητα να μιλήσει ο Αλέξανδρος θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού της αλλά και του παιδιού του. Κι αυτό το τελευταίο τη θυμώνει πάρα πολύ. Ετσι, η Ολγα πάνω στον πανικό της κάνει ακραίες κινήσεις. Μια από αυτές είναι να πάρει το παιδί και να φύγει, να εξαφανιστεί. Η Ολγα θα κλέψει ουσιαστικά το παιδί του Αλέξανδρου, το ίδιο της το παιδί, προκειμένου να κρυφτεί από όλους όσοι θέλουν να του κάνουν κακό, αλλά και από τον ίδιο του τον πατέρα που, σύμφωνα με την Ολγα, δεν υπολόγισε τη ζωή του παιδιού του και μπροστά στη δική του επιθυμία δεν έβαλε τίποτα.

Διαβάστε παρακάτω…

Η Ολγα έχοντας τρελή αδυναμία μικρή Λήδα, την οποία βάζει πάνω από την ίδια της τη ζωή και αυτό το έχει δηλώσει τόσο στον Αλεξ όσο και τον Σάκη, την παίρνει και φεύγει.
Λίγο μετά, όταν ο Αλέξανδρος γυρίσει και την αναζητήσει, θα είναι αργά και τότε θα αρχίσει ένα νέο δραματικό κεφάλαιο στη ζωή του.

Πηγή: tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ηπατίτιδα «θερίζει» τους Ευρωπαίους: Κοστίζει 64.000 ζωές τον χρόνο

Επιτακτική ανάγκη να αυξηθεί η διάγνωση στα αρχικά στάδια, προειδοποιεί το ECDC. Τι δείχνει νέα έκθεση. Εκατομμύρια Ευρωπαίοι πάσχουν από ιογενή ηπατίτιδα η οποία υπονομεύει...