Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Η Φαίη πέφτει λιπόθυμη!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Στα τελευταία επεισόδια του «Έλα στη θέση μου» βλέπουμε ότι η Φαίη έχει αρχίσει να μεταμορφώνεται από… λύκος σε αρνάκι. Αυτή η «μεταμόρφωση» δεν την πτοεί ιδιαίτερα, καθώς εξακολουθεί να το παίζει σε διπλό ταμπλό. Μια ξαφνική λιποθυμία της γυναίκας αναστατώνει την εταιρεία και όλοι αναζητούν το «γιατί»… 

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Εδώ και λίγο καιρό η Φαίη έχει αρχίσει και παίζει διπλό «παιχνίδι». Από τη μια προσπαθεί να βοηθήσει τον Βλάση και να του υπόσχεται να καταστρέψουν τον Δαμιανό και από την άλλη παριστάνει στον τελευταίο ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. «Πρέπει να σταματήσεις πια να με αμφισβητείς. Σου έχω πει ένα εκατομμύριο φορές ότι ο Βλάσης έχει τελειώσει για μένα!», του επισημαίνει με κάθε τρόπο, ενώ δεν αργεί να κοιμηθεί μαζί του. Το ίδιο, όμως, κάνει και με τον Βλάση προσπαθώντας να τον πείσει ότι ποτέ δεν έπαψε να τον αγαπά και πως ό,τι λέει το εννοεί. 

Διαβάστε παρακάτω…
Μια ξαφνική λιποθυμία της Φαίης αναστατώνει όλη τη Sofo Express και ιδιαίτερα τον Βλάση, τη Ρενάτα και τη Σύλβια οι οποίοι αγωνιούν για το τι μπορεί να της συμβαίνει. 
Η Φαίη συνέρχεται και προσπαθεί να τους καθησυχάσει ότι δεν συμβαίνει τίποτα και απλά προέρχεται από την κακή διατροφή και τη στενοχώρια.
 Στη συνέχεια, η Φαίη πιάνει τη Ρενάτα και -με αφορμή την ιδιότυπη φιλία που έχουν δημιουργήσει- της εκμυστηρεύεται: «Τις τελευταίες ημέρες εμείς οι δύο έχουμε έρθει πολύ κοντά και να σου πω την αλήθεια δεν το περίμενα… Ξέρεις, συμβαίνει κάτι που θέλω να το εξομολογηθώ σε έναν δικό μου άνθρωπο. Εχει να κάνει με τις ζαλάδες και τις λιποθυμίες που έχω…», της εξομολογείται η Φαίη.
Πηγή: .tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/4/2024 Οι ιδέες τις στιγμές μπορούν να μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε τις προκλήσεις της ημέρας. Η Σελήνη σήμερα από τον Τοξότη, σχηματίζει...