Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Η Φαίη βοηθά τη Ρενάτα να σταθεί πιο δυνατά στα πόδια της»

Νέα, ωραία, δυναμική και ταλαντούχα είναι μερικά από τα επίθετα που μπορούν να μπουν άνετα δίπλα από το όνομα της Ευαγγελίας Συριοπούλου. Δουλεύει σκληρά, δεν στέκεται στην επιτυχία και αυτό το αποδεικνύει για δεύτερη χρονιά στη δημοφιλή καθημερινή σειρά του ALPHA «Ελα στη θέση μου» που πρωταγωνιστεί. Η Ρενάτα αποκαλύπτει μόνο στο TV24 εάν θα είναι ξανά μαζί με τον Αχιλλέα ή θα μπει κάποιος άλλος άντρας στη ζωή της αλά και την άτυπη συμμαχία που κάνει με τη Φαίη. 

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Διαβάστε παρακάτω…

Η Ρενάτα αλλάζει «πρόσωπο» και γίνεται πιο σκληρή;


«Η αλήθεια είναι ότι η Ρενάτα παίρνει συμβουλές από ένα πρόσωπο που κανείς δεν το περιμένει: Τη Φαίη. Οι δύο γυναίκες έρχονται λίγο πιο κοντά και υπάρχει μια όμορφη σχέση μεταξύ τους. Η Φαίη τη βοηθάει να σταθεί λίγο πιο δυνατά στα πόδια της ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα».

Θα της βγει σε καλό ή υπάρχει κάποιο σχέδιο;


«Γενικά της βγαίνει σε καλό, γιατί έχουν μια πολύ ισορροπημένη σχέση μεταξύ τους και δεν προσπαθούν να βάλει η μια τρικλοποδιά στην άλλη».

tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...