Αυτά είναι τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 55-56-57-58-59
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 55 ΕΔΩ 56 ΕΔΩ 57 ΕΔΩ 58 ΕΔΩ 59 ΕΔΩ

Eπεισόδιο 55

Το σχέδιο του Άρη αποκαλύπτεται και όλη τη ομάδα προσπαθεί για να ετοιμάσει το σάιτ της νέας εταιρείας, όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Ο Τάσος πηγαίνει στη Σοφία μια παλιά τους φωτογραφία από τη Μάνη, που μέσα όμως βλέπουν και τον πατέρα της Ζωής. Η Σοφία γίνεται κουρέλι καθώς οι άσχημες αναμνήσεις την κατακλύζουν και ζητάει από τον Τάσο να την καταστρέψει για να μην τη δει ποτέ η Ζωή. Η Κατερίνα προσπαθεί να ανακαλύψει αν η Ζωή είναι πράγματι έγκυος και επισκέπτεται το Μάκη στο φούρνο. Ο Παύλος υποψιάζεται πως η Μαρίνα αποκάλυψε τα σχέδιά τους στον Βίκτωρα και η Ζωή του λέει έντονα να μην πει τέτοια πράγματα στον Άρη. Ο Βίκτωρας χάνει την μάχη με τους πελάτες και ο Ρώσος απειλεί την ακύρωση της εξαγοράς. Ο Βίκτωρας διατάσσει τον Μίλτο να στείλει τις επίμαχες φυτογραφίες Άρη-Θωμά, στην αστυνομία…. Και δυο αστυνομικοί προσάγουν τον Άρη στο αστυνομικό τμήμα….

Eπεισόδιο 56

Μετά τη σύλληψη του Άρη οι πελάτες ακυρώνουν ένας -ένας την συμφωνία με την νέα εταιρεία. Η Ζωή παραδέχεται στον Παύλο πως γνώριζε για τον καβγά του Άρη με τον Θωμά, το βράδυ που ο Θωμάς εξαφανίστηκε. Ο Παύλος θυμώνει που του το έκρυψε κι όταν μαθαίνει από την Κατερίνα πως η Ζωή είχε πάει στο ιατρείο μαζί με τον Μάκη, γίνεται ακόμα πιο έξαλλος. Ο Μενέλαος κάνει το τραπέζι στην Σοφία για να την πείσει να γυρίσει κοντά του. Η Σοφία δεν αλλάζει γνώμη και επιλέγει να βγει με τον Τάσο. Ο Μενέλαος που την παρακολουθεί, ορκίζεται πως θα του το πληρώσει ακριβά. Η Θάλεια προσεγγίζει τον Διονύση για να εμποδίσει την σχέση που πάει να αναπτυχθεί ξανά, μεταξύ του πατέρα της και της αδερφής του. Ο Διονύσης ξενερώνει μαζί της και της λέει να μείνει μακριά του. Ο Άρης αναγνωρίζει την ήττα του και ανακοινώνει σε όλους πως η νέα εταιρεία δε θα γίνει ποτέ. Είναι όλοι επίσημα άνεργοι.

Επεισόδιο 57

Η Ζωή προσπαθεί να εμψυχώσει τον Άρη, όμως εκείνος αποφασίζει να διακόψει οριστικά το στήσιμο της νέας εταιρείας μετά τις φήμες για την ανάμειξη του στην εξαφάνιση του Θωμά. Η Ζωή και ο Παύλος τσακώνονται για την επίσκεψη της Ζωής στην γυναικολόγο μαζί με τον Μάκη, ενώ ο Άρης πέφτει σε κατάθλιψη μετά την αποτυχία του. Η Μαρίνα κάνει μάταιες προσπάθειες να τον ανεβάσει, ενώ εξοργίζεται όταν βλέπει πως μόνο η Στεφανία μπορεί να τον κάνει να χαμογελάσει. Στο φούρνο δέχονται έλεγχο από την επιθεώρηση εργασίας, αλλά ο Διονύσης έχει ξεχάσει να δηλώσει τον Μάκη στο ΙΚΑ. Η Κατερίνα μαθαίνει από την Χρυσάνθη για την εγκυμοσύνη της Ζωής και ζητάει εξηγήσεις απ’ τον Παύλο. Η Ζωή αποφασίζει να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στην φιλία της με την Φοίβη ενώ τα ξαναβρίσκει με τον Παύλο και αποφασίζει να εργαστεί δίπλα του στην νέα εταιρεία εφαρμογών που στήνει. Όλοι προσπαθούν να ξανασταθούν στα πόδια τους στη μετά-Travelfun εποχή, όταν η Τέση δέχεται τηλεφώνημα απ’ τον Θωμά….

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Αυτό είναι το τέλος της σειράς!

Επεισόδιο 58

Το τηλεφώνημα του Θωμά στην Τέση δημιουργεί αναστάτωση αλλά και ανακούφιση, ειδικά στον Άρη. Το στήσιμο της νέας εταιρείας αναβιώνει και θα φέρει τη Ζωή μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Το πρόστιμο που έχει επιβληθεί στο φούρνο προκαλεί μεγάλη ταραχή στην οικογένεια κι ο Διονύσης ψάχνει τρόπους να το πληρώσει. Ο Βίκτωρας ταράζεται απ’ την αποκάλυψη ότι ο Θωμάς είναι ζωντανός και τα βάζει με το Μίλτο. Ο Άρης πείθεται από τη Ζωή να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη Φοίβη, ενώ η Μαρίνα και ο Παύλος έχουν μια έντονη σύγκρουση, που θα πέσει στην αντίληψη της Στεφανίας. Ο Άρης εξομολογείται στη Ζωή πόσο δύσκολο του είναι να στρέφεται κατά της Travelfun, ενώ ο Γούναρης ενημερώνει το Βίκτωρα για τα νέα σχέδια του Ζούκοφ που θα προκαλέσουν πολύ μεγάλη αναταραχή….


ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Η μεγάλη ανατροπή! Δείτε φωτό: Καρέ- καρέ το φιλί του Αρη στη Ζωή!

Επεισόδιο 59

Ο Παύλος κάνει μεγάλη σκηνή στην Ζωή για την αγκαλιά με τον Άρη, ενώ ο Βίκτωρας προτείνει στον Άρη μια συμβιβαστική λύση, μεταβιβάζοντας τις μισές του μετοχές στην Μαρίνα. Μετά την αποκάλυψη πως η Μπούντρου έκανε την καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας, η Χρυσάνθη κηρύττει πόλεμο στην Μπούντρου και αποκτά έναν ανέλπιστο σύμμαχο. Ο Μενέλαος συστήνει έναν εκδότη στην Σοφία που της φουσκώνει τα μυαλά για να γράψει ένα μυθιστόρημα. Ο Παύλος μαθαίνει πως η Μαρίνα θα γίνει μέτοχος στην Travelfun και ανακοινώνει την αποχώρησή του, παρά τις προσπάθειες του Άρη να τον εμποδίσει. Ο Άρης μαθαίνει από την Στεφανία πως η Μαρίνα επιτέθηκε άσχημα στον Παύλο και αποδίδει την φυγή του Παύλου στην συμπεριφορά της. Τσακώνεται μαζί της και η Μαρίνα συγκρούεται έντονα με τη Στεφανία. Η Ζωή εξηγεί στον Άρη τον πραγματικό λόγο της αποχώρησης του Παύλου. Ζήλεψε που τους είδε να αγκαλιάζονται. Αμφότεροι υποστηρίζουν πως ήταν κάτι αθώο πάνω στον ενθουσιασμό τους, όμως λίγο αργότερα οι δικαιολογίες τους ανατρέπονται με τον πιο… ερωτικό τρόπο.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 60-61-62-63-64 ΕΔΩ

Επεισόδια

50 ΕΔΩ
51 ΕΔΩ
52 ΕΔΩ
53 ΕΔΩ
54 ΕΔΩ
55 ΕΔΩ
56 ΕΔΩ
57 ΕΔΩ
58 ΕΔΩ
59 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top