Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από τον Κώστα Λεφάκη: 4 συγκεκριμένα ζώδια καταστρέφονται συναισθηματικά και οικονομικά!

Ο πιο διάσημος αστρολόγος της Ελλάδας, ή αλλιώς όπως τον αποκαλούμε εδώ και στο Oroskopos.gr «Ο Δάσκαλος της Αστρολογίας», μας δίνει κατά αποκλειστικότητα τις ετήσιες προβλέψεις του για τη Νέα Χρονιά.

Πώς θα σας επηρεάσουν οι εκλείψεις του 2018;
Τι θα γίνει με τον Ουρανό στον Ταύρο;
Πώς θα σε επηρεάσει ο Κρόνος στον Αιγόκερω;
Ποια είναι τα μεγάλα και σημαντικά γεγονότα που θα βιώσεις το 2018;

Όλες οι ετήσιες προβλέψεις των ζωδίων για το 2018 από τον μοναδικό Κώστα Λεφάκη (ήδη έρχεται αρχίζει να αναζητάτε τις ετήσιες προβλέψεις του, έτσι πολύ νωρίς φροντίσαμε να τις έχετε)!

Κριός 2018

Το 2018 αναδιοργανώνεστε οικονομικά!

Το 2018 είναι μια χρονιά αγωνιστική, γεμάτη γεγονότα, αλλά αποφασιστική για τη ζωή σας. Μια νέα εποχή διαμορφώνεται για τα οικονομικά σας, όπου σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε καλύτερες επιλογές και σωστότερους χειρισμούς σε αυτόν τον τομέα.

Ο Κρόνος πέρασε στον Αιγόκερω για να συναντήσει τον Πλούτωνα επηρεάζοντας από κοινού, για την επόμενη τριετία, την καριέρα και τα συμφέροντά της. Το 2018 είναι ο προθάλαμος αυτής της τριετίας ο οποίος σας οδηγεί σε μια καινούρια πραγματικότητα και σας επιστρατεύει σε συνθήκες και σε ευθύνες που μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Το ίδιο θα επηρεαστούν και οι σχέσεις σας, οι προσωπικές και οι κοινωνικές. Με την εμπειρία άλλωστε που σας έδωσε ο Ουρανός τα προηγούμενα επτά χρόνια, ξέρετε πλέον τί μπορείτε να περιμένετε από τους άλλους και τί πρέπει να αποφύγετε.

Ο Δίας στο Σκορπιό θα σας δώσει το κουράγιο και την αυτοπεποίθηση να πάρετε στα χέρια σας τη ζωή σας. Για αρκετούς από εσάς αυτό θα συνοδεύεται και από μια οικονομική βελτίωση, για άλλους με κλείσιμο εκκρεμοτήτων και για άλλους τόσους για κληρονομικά και περιουσιακά ζητήματα που σας απασχόλησαν τα τελευταία χρόνια.

Τα τρία γυναικεία ζώδια που οι άντρες ερωτεύονται με την πρώτη ματιά

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα συνεχίσει να συντηρεί τα ταλέντα και τα όνειρά σας, να καλλιεργεί κατά περιόδους κάποιους παρασκηνιακούς κινδύνους τους οποίους θα πρέπει να εξοστρακίζετε.

Η καλή όψη του Κρόνου με τον Ουρανό θα συμβάλλει για μια ψυχολογική και οικονομική αναδιοργάνωση της ζωής σας, μέσα σε μια εποχή που θα συνεχίσει να είναι δύσκολη και μοιραία. Η αναζήτησή σας για κάτι γνήσιο και αληθινό θα σας οδηγήσει σε επαναστάσεις, τόσο στον κοινωνικό τομέα, όσο και στα επαγγελματικά σας. Πολλοί θα αλλάξετε συνήθειες και προτιμήσεις, άλλοι θα μετακομίσετε ή θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό και άλλοι θα διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας στο στενό σας περιβάλλον ή σε ένα οικονομικό θέμα. Οι εκλείψεις της χρονιάς είναι πέντε και ενδεχομένως να φέρουν κάποιες παράπλευρες απώλειες σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας.

Προσέξτε τους δύο πρώτους μήνες της χρονιάς, όπως και τον Ιούλιο και Αύγουστο. Μην κάνετε τότε ριζικές αλλαγές, ή ριψοκίνδυνες επιλογές. Σε όλη την πορεία αυτής της χρονιάς, παραμείνετε προσεκτικοί σε συζητήσεις ή συμφωνίες, κινηθείτε περισσότερο διαλλακτικά σε συμβιώσεις και σε συνεργασίες και ενισχύστε την άμυνα και τις ασφαλιστικές δικλείδες των κεκτημένων σας, τόσο σε επίπεδο υλικό, όσο και σε επίπεδο κύρους.

Ταύρος 2018

2018 το έτος της αφύπνισης για τους Ταύρους

Η καινούρια χρονιά έχει για εσάς μεγάλη σημασία. Θα είναι μια χρονιά σταθμός για τη ζωή σας και θα ορίσει καινούριες προοπτικές που θα κληθείτε να κοπιάσετε για να πραγματοποιηθούν.

Αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα εξελιχθεί ο υπόλοιπος Νοέμβριος για όλα τα ζώδια;

Η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιό σας στις 15 Μαϊου και η παραμονή του εκεί για τα επόμενα επτά χρόνια, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τον πραγματικό εαυτό σας και θα σας υποχρεώσει να συνειδητοποιήσετε αλήθειες που αγνοούσατε μέχρι σήμερα. Θα σας αιφνιδιάσουν γεγονότα και άνθρωποι, άλλοτε με ευχάριστο και άλλοτε με δυσάρεστο τρόπο. Αυτή η αφύπνιση όμως θα σας ωριμάσει και θα σας εξελίξει.

Στο μεταξύ, ο Δίας στον Σκορπιό, που έχει ήδη περάσει από την προηγούμενη χρονιά, θα σας εκπαιδεύσει στην τέχνη των ανθρωπίνων σχέσεων και θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, προκειμένου να τερματίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας για το μέλλον. Δύο σημαντικοί τομείς για εσάς, η εργασία και τα αισθηματικά, ενισχύονται, αλλάζουν και ανανεώνονται. Άλλωστε αποτελούν τομείς μεγάλης σημασίας για τους περισσότερους από εσάς. ΄Ετσι λοιπόν το 2018 αποτελεί τον προθάλαμο μιας επταετίας, στη διάρκεια της οποίας θα ξέρετε τι έχετε, αλλά και τι μπορείτε να περιμένετε από τη ζωή, από τους ανθρώπους και από τη μοίρα.

Ο Κρόνος με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σχηματίζουν αρμονική όψη με το ζώδιό σας και από κοινού σας βοηθούν να επιβιώσετε αυτήν τη δύσκολη εποχή, τόσο στην κοινωνική, όσο και στην οικονομική σας πορεία. Είστε από τους λίγους που δέχεστε αυτήν την ευνοϊκή επιρροή και πρέπει να την αξιοποιήσετε. Στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, στις νομικές σας υποθέσεις, στις σπουδές, στα ταξίδια και στις σχέσεις σας με το σύστημα. Η νέα σας πορεία λοιπόν είναι φανερά ενδιαφέρουσα καθώς ενισχύει τη ζωτικότητα, την αισιοδοξία και την απόδοσή σας. Δεν θα λείψουν όμως οι δύσκολες στιγμές την περίοδο των εκλείψεων οι οποίες θα επηρεάσουν τον άξονα της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής, τις συναναστροφές και τις επιλογές σας. Την περίοδο εκείνη τα νεύρα σας θα είναι εύθραυστα και οι αντιδράσεις σας παρακινδυνευμένες. Προσπαθήστε να βάλετε σε όλη την πορεία της χρονιάς ένα σωστό πρόγραμμα στις δραστηριότητές σας. Πολλοί από εσάς θα ζήσετε την αλλαγή στον αισθηματικό τομέα. Άλλοι θα ανακαλύψετε ένα καινούριο σκοπό, άλλοι θα αλλάξετε αντικείμενο εργασίας και άλλοι θα μεταναστεύσετε στο εξωτερικό.

Το 2018 δεν είναι εύκολη χρονιά αλλά είναι για εσάς δημιουργική, χρειάζεται να προσέξετε τη διαχείριση των χρημάτων και των συμφερόντων σας, να είστε προσεκτικοί προς κάθε κατεύθυνση τον Φεβρουάριο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και να ελέγχετε εξονυχιστικά προτάσεις, συμφωνίες και οτιδήποτε αφορά στη σχέση σας με το σύστημα.

Δίδυμος 2018

Το έτος των αναγκαίων … «ανεφοδιασμών»!

Το 2018 είναι μια χρονιά η οποία θα σας βοηθήσει να ανασυντάξετε τις φυσικές και τις ψυχικές σας δυνάμεις, καθώς αρχίζει αργά, αλλά σταθερά η εποχή της ανακούφισης και της αποκατάστασης.

Σοκάρει η Meryl Streep: «Έπαιξα τη νεκρή για να σταματήσει να με χτυπάει»

Η μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω και στις 15 Μαΐου του Ουρανού στον Ταύρο, σας βοηθούν να ξεκινήσετε δραστηριότητες επαγγελματικές ή άλλες που για τρία δεν μπορούσατε. Αν και ο Ουρανός στον Ταύρο θα βοηθήσει σταδιακά να πραγματοποιήσετε μια ριζική επανάσταση, ενώ κάποια τυχαία γεγονότα θα σας κάνουν να νιώσετε ελεύθεροι από υποχρεώσεις που νομίζατε ότι είχατε. Αισθητή θα είναι η αποκατάσταση των σχέσεων σε όλη τη γκάμα τους. Συνειδητοποιείτε για πρώτη φορά τις δυνατότητές σας, παύετε να επηρεάζεστε από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και αλλάζετε το ρυθμό της ζωής σας προκειμένου να υλοποιήσετε τις προσδοκίες σας. Η χρονιά αυτή θα αποδείξει τα καινούρια όρια της αντοχής και των δυνατοτήτων σας.

Ο Δίας στο Σκορπιό θα βελτιώσει ουσιαστικά τις συνθήκες στην εργασία, στην υγεία και στη διάθεσή σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα ενισχυθεί από τη διαπίστωση της φανερής προόδου και της αναγνώρισής σας στο κοινωνικό και κοινωνικό σας περιβάλλον.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσουν να βρείτε καινούριες πηγές ενέργειας και να κάνετε σημαντικές ρυθμίσεις στις χρεοπιστωτικές σας πράξεις.

Σε καλή γωνία ο Κρόνος με τον Ουρανό θα συμβάλλει να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας ή να βρείτε έξυπνους τρόπους αντιμετώπισής της. Θα γίνετε περισσότερο ελαστικοί στις απόψεις σας και πιο αποτελεσματικοί στις προσπάθειες που θα καταβάλλετε. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζεται περισσότερο τυχερός από τα προηγούμενα χρόνια αλλά στα αισθηματικά σας, η χρονιά παραμένει εμπειρική και μεταβατική. Οι περίοδοι των εκλείψεων πρέπει να αντιμετωπιστούν με προσοχή και προνοητικότητα στην επικοινωνία και στον οικονομικό τομέα. Μια επιπολαιότητα ή μια υπερβολή θα σας καθυστερούσε σημαντικά στις επιδιώξεις σας. Τέλος, εκκρεμότητες, δάνεια, χρέη και τρέχουσες υποχρεώσεις απαιτούν σύνεση και προνοητικότητα.

Καρκίνος 2018

Διευθετήσεις και ξεκινήματα για εσάς τους Καρκίνους το 2018

Το 2018 είναι ο προθάλαμος μιας αποφασιστικής και μέχρι ενός σημείου, μοιραίας τριετίαςγια τους περισσότερους από εσάς.

Απίστευτα νούμερα! Ποια σειρά άγγιξε το 54,3%;

Φυλλομετρώντας τις πρώτες του μέρες θα συνειδητοποιήσετε ξεκάθαρα πολλά πράγματα για τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας. Μέχρι τα μέσα της Άνοιξης θα έχετε πάρει αποφάσεις και θα σχεδιάσετε αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα και στα ενδιαφέροντά σας.

Ο Κρόνος μαζί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σας θυμίζουν όλο το χρόνο πως πρέπει να κάνετε ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στον αισθηματικό τομέα. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα στον τομέα των σχέσεων και άλλα τόσα θα αναθεωρηθούν. Ο καλύτερος τρόπος για να τα βρείτε με τους άλλους είναι η ειλικρίνεια και σε περιπτώσεις δύσκολες και αναπόφευκτες, η συνθηκολόγηση. Αλλαγές μέσα στην οικογένεια είναι δεδομένες, όπως και αλλαγές στις επαγγελματικές συνεργασίες.

Ο Δίας στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει στην πραγματοποίηση κάποιων απωθημένων προσδοκιών σας και σε συνάρτηση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα ανοίξει τους ορίζοντες των ενδιαφερόντων, της δημιουργικότητάς σας, αλλά και των οραμάτων σας. Οι αναταράξεις στα οικονομικά σας δεν θα λείψουν, αλλά με την πείρα που διαθέτετε θα καταφέρετε να φτάσετε στους προορισμούς που έχετε βάλει. Οι περίοδοι των εκλείψεων είναι δύσκολες για τους περισσότερους από εσάς. Απογοητεύσεις και απώλειες μπορεί να σας πειράξουν ψυχολογικά και γι αυτό είναι σκόπιμο να προσέχετε τον εαυτό σας.

Το 2018 δεν είναι εύκολη χρονιά, αλλά στη δική σας περίπτωση είναι δημιουργική και αναθεωρητική. Απαιτεί προσοχή στη διαχείριση ανθρώπων και καταστάσεων, ρεαλισμό στις αποφάσεις που θα πάρετε και περισσότερο κόπο για την επιβίωση της δουλειάς σας. Τη χρονιά αυτή αλλάζετε επταετία, συχνότητες και προοπτικές. Είναι σίγουρο πως θα ανοίξει δρόμους για τους συνετούς του ζωδίου σας, αλλά αναμφίβολα θα απογοητεύσει τους απερίσκεπτους. Προσαρμοστείτε σε οτιδήποτε είναι μη αναστρέψιμο και δείτε τις θετικές πλευρές των ευθυνών που θα υποχρεωθείτε να αναβάλλετε.

Λέων 2018

Αντιμετώπιση Ευθυνών

Το 2018 η πορεία σας προς τις αλλαγές και τη νέα πραγματικότητα συνεχίζεται. Ταλαιπωρημένοι ή εκνευρισμένοι από την προηγούμενη χρονιά, οφείλετε να συνεχίσετε τις προσπάθειες και να τιθασεύσετε τον εαυτό σας προκειμένου να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας και να συνεχίσετε να κάνετε τον τρόπο της ζωής που συνηθίζετε.

Η χρονιά αυτή είναι σκληρή αλλά παράλληλα ευεργετική. Έχετε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τα καινούρια προβλήματα στην εργασία ή στο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά υποχρεώνεστε μέσα από τη ροή των γεγονότων και τις διαδεχόμενες αλλαγές να αναθεωρήσετε πολλές από τις απόψεις και τις συνήθειές σας. Συνειδητοποιήστε τις πραγματικές σας ανάγκες και συγχρονίστε τις με τις αλλαγές που έχουν γίνει στη συμπεριφορά εκείνων που συνεχίζουν να σας ενδιαφέρουν. Μην είστε επίμονοι, απόλυτοι και πιεστικοί προς τους άλλους. Πολλές φορές, η αμεσότητα και ο αυθορμητισμός σας, δεν είναι παρά μια αδιαφορία για τις ανάγκες τους.

Το 2018, με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο και του Κρόνου στον Αιγόκερω θα συνειδητοποιήσετε το λόγο για τον οποίο αποτύχατε μέχρι τώρα σε κάποιες επιδιώξεις για τις οποίες κοπιάσατε και θα βρείτε ή θα ανακαλύψετε έναν άλλο τρόπο να πραγματοποιήσετε πολλές καινούριες. Ο Κρόνος μαζί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ορίζουν μια νέα πραγματικότητα στα επαγγελματικά σας και κυρίως για την ανασύνταξη των συνθηκών της εργασίας σας. Ο Δίας στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να βρείτε τη δύναμη να συμφιλιωθείτε με τους δικούς σας, να διευθετήσετε περιουσιακές εκκρεμότητες ‘η να ανακαινίσετε το χώρο της διαμονής σας. Θα συμβάλλει και στην αλλαγή συνθηκών της εργασίας σας, θα βελτιώσει τις επιδόσεις σας. Τις περιόδους των εκλείψεων θα πρέπει να προσέξετε πολύ την ασφάλειά σας, την εξέλιξη των συμφερόντων σας και τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι μήνες Φεβρουάριος, Ιούλιος και Αύγουστος θεωρούνται επεισοδιακοί για εσάς και εμπεριέχουν κινδύνους. Εντοπίστε τους έγκαιρα!

Αλλαγές και επεισοδιακές εξελίξεις κρίνονται αναπόφευκτες για τα αισθηματικά σας και τέλος, οι περισσότερο φιλόδοξοι του ζωδίου σας, ξεκινάτε μια σημαντική αναρρίχηση για την προβολή και την κυριαρχία σας τα επόμενα χρόνια.

Το μήνυμα του 2018 είναι να μην βιαστείτε σε αποφάσεις με μακρόχρονη ισχύ και να μην κάνετε οικονομικές ή αισθηματικές επενδύσεις χωρίς εχέγγυα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Παρθένος 2018

Ανάκαμψη και προσδοκίες

Επιτέλους έρχεται μια καλύτερη εποχή για όλους σας. Το 2018 αποτελεί τον προθάλαμο μιας σημαντικής τριετίας η οποία θα εξελιχθεί αργότερα σε επταετία, στη διάρκεια της οποίας φτιάχνετε μια νέα βάση, επάνω στην οποία θα στηρίξετε τη ζωή και τα ενδιαφέροντά σας για πολλά χρόνια.

Μετά την τριετή δοκιμασία του Κρόνου και του Ποσειδώνα στις σχέσεις και στις υποθέσεις σας, ξεκινά σπονδυλωτά σε χαμηλούς τόνους μια εποχή βελτίωσης, ανακούφισης και καλύτερου συγχρονισμού με τους σκοπούς σας.

Ο Δίας στον Σκορπιό θα σας οδηγήσει σε ένα καινούριο τρόπο σκέψης, γόνιμης και δημιουργικής. Σε συνάρτηση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς θα σας βοηθά να ξεπερνάτε τις απογοητεύσεις, να διορθώνετε λάθη του παρελθόντος και να ανακαλύπτετε νέους προορισμούς στη ζωή σας.

Μέσα στα γεγονότα που θα προκύψουν, σε αυτά που θα ακούσετε και θα δείτε, θα ανακαλύψετε ευκαιρίες, αλλά και καινούριες αλήθειες για τον εαυτό σας. Ήρθε η εποχή της απομυθοποίησης προσώπων, εννοιών και πραγμάτων του παρελθόντος και της αλλαγής του τρόπου ή του ρυθμού της ζωής σας. Νέες συνεργασίες, ή πνευματικά ενδιαφέροντα, μετακινήσεις ή ταξίδια στο εξωτερικό θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τα επόμενα χρόνια.

Την περίοδο των εκλείψεων φανείτε προσεκτικοί στη διαχείριση υποθέσεων και στη διεκπεραίωση υποχρεώσεων. Οι ανησυχίες σας, καθοδηγούμενες από την διαίσθησή σας, θα σας οδηγήσουν σε ωφέλιμες για εσάς αλλαγές. Η ασάφεια στα αισθηματικά σας περιορίζεται αισθητά και οι προοπτικές αυτής της χρονιάς σας βοηθούν, όσοι είστε μόνοι, να βρείτε έναν ενδιαφέροντα σύντροφο και σε συγχρονισμό μαζί του, να βάλετε καινούριους στόχους στη ζωή σας.

Όσοι είστε δεσμευμένοι σας δίνετε η ευκαιρία να βελτιώσετε τη σχέση σας και όσοι δεν έχετε τέτοια περιθώρια είναι καλύτερα να την τερματίσετε.

Με δυο λόγια το 2018 είναι η αρχή μιας εποχής στην διάρκεια της οποίας θα προχωρήσετε μπροστά, θα απαλλαγείτε από ταλαιπωρίες και θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας.

Ζυγός 2018

Αγώνες και επιτεύγματα

Το 2018 είναι η χρονιά που απαλλάσσεστε από την αντίθεση του Ουρανού, που διερχόμενος τα τελευταία επτά χρόνια από το ζώδιο του Κριού, σας ταλαιπώρησε ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων και σας εμπόδισε συχνά να φτάσετε στους τελικούς σας στόχους.

Στο χρονικό αυτό διάστημα, για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, θα υποχρεωθείτε να ξεκαθαρίσετε ότι δεν αντέχει, αλλά και να αποστασιοποιηθείτε από ότι και όποιον δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές σας ανάγκες.

Αυτό που έχει να σας προσφέρει το 2018 είναι ουσιαστικό και πολύτιμο. Θα σας δώσει σημαντικές εμπειρίες από τις ανθρώπινες σχέσεις, μεγαλύτερη επίγνωση των δυνατοτήτων σας και τη συνειδητοποίηση ότι τα λόγια και οι συζητήσεις δημιουργούν ατμόσφαιρα αλλά δεν αρκούν για να γεμίσουν τη ζωή των ανθρώπων.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σας υποχρεώνουν να αλλάξετε τις συνθήκες στους βασικούς τομείς της ζωής σας, να προβείτε σε εκκαθαριστικές ενέργειες διάφορων κατάλοιπων και σας παροτρύνουν να οριστικοποιήσετε ότι μπορείτε να περιμένετε από τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να κάνετε σταθερές βάσεις την καινούρια περίοδο που αρχίζει στη ζωή σας από τον χρόνο αυτό.

Οι περίοδοι των εκλείψεων φέρνουν δυσκολίες και εντοπίζουν τις περισσότερες από αυτές στον επιχειρηματικό και στο αισθηματικό περιβάλλον. Οι δύσκολοι μήνες είναι ο Φεβρουάριος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, στη διάρκεια των οποίων θα αγωνιστείτε για να δικαιωθείτε. Διεκδικείστε τα δικαιώματά σας χωρίς εμμονές και παρασκηνιακές ενέργειες, παραμείνετε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δουλέψτε σκληρά και μην αφήνετε στην τύχη και στα χέρια τρίτων την ασφάλεια των συμφερόντων σας. Ο Δίας στον Σκορπιό υπόσχεται βελτιώσεις στα οικονομικά ή μεγαλύτερη κατανόηση από τους δανειστές σας. Οι πλανητικές όψεις της χρονιάς αυτής θα σας διατηρήσουν συχνά μετέωρους στη συνειδητοποίηση της ανασφάλειάς σας, αλλά θα σας προσφέρουν συγκρότηση και αυτοπεποίθηση στην αντιμετώπιση των αναγκών σας. Στα αισθηματικά σας δεν θα λείψουν οι διακυμάνσεις καλού και κακού αλλά λίγο πολύ θα ξέρετε τι μπορείτε να έχετε και τι είναι ανέφικτο για να κατακτηθεί. Όσοι αντιμετωπίζετε οικογενειακά προβλήματα, προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί και συνεργάσιμοι. Αναπόφευκτα οι δικοί σας άνθρωποι, μικροί ή μεγάλοι θα σας απασχολήσουν και θα σας κουράσουν.

Το 2018 φέρνει δύο μεγάλα καλά στη ζωή σας : την απελευθέρωση της καριέρας σας από εμπόδια και αδικίες και την ενίσχυση των οικονομικών σας.

Σκορπιός 2018

Καινούριοι προσανατολισμοί

Το 2018 έχει για εσάς μια μεγάλη σημασία συγκριτικά με τα υπόλοιπα ζώδια. Θα είναι μια χρονιά σταθμός για τις σχέσεις σας και θα ορίσει καινούριες προοπτικές γενικότερα στη ζωή σας.

Ήδη ο Κρόνος έχει κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω, βοηθώντας σας να συμφιλιωθείτε με την τρέχουσα αλήθεια της εποχής και στις 15 Μαΐου μπαίνει ο Ουρανός στον Ταύρο και αρχίζει μια ουσιαστική ανανέωση και εκκαθάριση στον τομέα των προσωπικών και κοινωνικών σας σχέσεων. Αν μπορέσετε να είστε συνεπείς με τις επιλογές σας και ειλικρινείς, πρώτα με τον εαυτό σας και κατόπιν με τους άλλους, τότε τα χρόνια που θα μεσολαβήσουν, θα αποδειχτούν δυναμικά και δημιουργικά.

Ο Δίας στο ζώδιό σας, συμβάλλει σε μια σφαιρική αποκατάσταση της ζωής σας. Σας καλεί να προχωρήσετε και να εκφραστείτε δημιουργικά, αφού πρώτα δείτε με ειλικρίνεια τις ανάγκες σας και αποδεχόμενοι την ιδέα ότι δεν είναι δυνατόν να είναι όλα τέλεια στη ζωή. Σε συνάρτηση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τα όρια της επικράτειάς σας, να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο, να εντυπωσιάσετε περισσότερο εκείνους που θέλετε και να κλείσετε τις συμφωνίες που χρειάζεστε.

Μη διστάσετε όμως να κάνετε μια αυστηρή επιλογή των ανθρώπων που θέλουν τη συντροφιά ή την συνεργασία σας. Ζητήστε από τους άλλους πράγματα ισοδύναμα με αυτό που μπορείτε να προσφέρετε και εφαρμόστε αυτόν τον κανόνα σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Τον Φεβρουάριο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, φανείτε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί.

Τους μήνες αυτούς τα φαινόμενα των εκλείψεων θα σας ταλαιπωρήσουν και θα σας φρενάρουν τις δραστηριότητες. Μην τρομάζετε και μην απογοητεύεστε! Ότι και αν μεσολαβήσει, ο ορίζοντας θα καθαρίσει γρήγορα και θα μπορείτε να συνεχίσετε την πορεία σας. Συμπτώσεις, καινούριες συμφωνίες, αιφνίδιες προσφορές και ευχάριστες συναντήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα του 2018 το οποίο σας καλεί να ανταποκριθείτε ανάλογα την κάθε φορά. Καταπολεμήστε τα άγχη σας, τις ανασφάλειές σας και τις άχρηστες οπισθοχωρήσεις. Στα οικονομικά οι συνθήκες διαφοροποιούνται, η βελτίωση δεν είναι μεγάλη, αλλά οι εξυπηρετήσεις που θα σας γίνουν, είναι περισσότερες. Οι φιλόδοξοι επιτυγχάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό στόχο.

Οι ρομαντικοί, συναντάτε ενδιαφέροντες ανθρώπους για την ιδιοσυγκρασία σας και οι χρεωμένοι θα έχετε την ευκαιρία, με τη βοήθεια της δουλειάς ή τρίτων, να μειώσετε τα υπόλοιπά σας. Η χρονιά αυτή απαιτεί καλή οργάνωση, σωστή διανομή του χρόνου και καλύτερη φροντίδα του εαυτού σας η οποία εμπεριέχει τακτές δόσεις ξεκούρασης και ψυχαγωγίας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Τοξότης 2018

Διευθετήσεις και ξεκινήματα

Το 2018 είναι η χρονιά που σας βρίσκει απαλλαγμένους από την παρουσία του Κρόνου και ελεύθερους πλέον να ρυθμίσετε τη ζωή σας, όπως εσείς θέλετε, ή χρειάζεστε.

Μετά από πολλές δυσκολίες, αγώνες, περιπέτειες και απογοητεύσεις, φαίνεται ότι θα εξυπηρετηθείτε καλύτερα για την κάλυψη των αναγκών σας, ψυχικών και πρακτικών και πως έρχεται μια εποχή πιο ικανοποιητικών συνθηκών για τη δουλειά σας, αλλά και για την εξέλιξή της στο μέλλον.

Μέσα στο επεισοδιακό και μεταρρυθμιστικό 2018 θα ζωντανέψει μέσα σας μια αισιοδοξία και μια δραστηριότητα που κυοφορούνταν τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Ο Κρόνος, μαζί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ανασυγκροτεί τα οικονομικά σας και σας βοηθά να αναπτύξετε καινούριες τακτικές και στρατηγικές.

Τα έξοδα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε αυτά. Υπάρχει μια ασάφεια στις υποχρεώσεις σας καθώς δεν ξέρετε πως θα διαμορφωθεί η γενικότερη κατάσταση. Μετά τα μέσα Μαΐου όμως θα είστε περισσότερο συνειδητοί και σε καλύτερη θέση να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Ωστόσο, σε όλο το μήκος της χρονιάς, σκεφτείτε συντηρητικά, μην είστε υπέρ αισιόδοξοι, μην χάνετε χρήματα από κακό χειρισμό των καταστάσεων, μην προβαίνετε σε αγοραπωλησίες που δεν σας συμφέρουν και μην γίνεστε αντικείμενο εκμετάλλευσης από επιτήδειους.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς διατηρεί την ασάφεια και τις ψευδαισθήσεις σε προσωπικό επίπεδο, οι γωνίες όμως που θα σχηματίσουν μαζί του ο Δίας και ο Κρόνος θα σας βοηθήσουν να προσγειωθείτε στον ρεαλισμό και να ξέρετε πώς μπορείτε να χειριστείτε τις καταστάσεις. Για τα αισθηματικά σας, η περίοδος δεν είναι κακή, αλλά θεωρείται περισσότερο μεταβατική, δηλαδή εμπεριέχει και χαρές και μικρές δοκιμασίες.

Τις δύσκολες περιόδους όπως τον Φεβρουάριο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο φανείτε συντηρητικοί και προνοητικοί στην αντιμετώπιση κάθε ζητήματος και κάθε ανθρώπου. Την Άνοιξη όμως, ή το Φθινόπωρο θα έχετε περισσότερη εύνοια, αλλά φροντίστε να μην παρασύρεστε από την παρορμητικότητά σας ή τις επιτυχίες που θα έχετε τότε. Γενικότερα φροντίστε το απόθεμα των δυνάμεών σας και μην εξαντληθείτε σε ουτοπίες σχέσεων ή δραστηριοτήτων, που θα καταλήξουν σε καινούριες απογοητεύσεις.

Η χρονιά αυτή σας βοηθά να βάλετε καινούρια θεμέλια σε θέματα πρακτικά, να γίνετε πιο τολμηροί στην εργασία, να αντλήσετε από το ρεζερβουάρ των ταλέντων σας και να τολμήσετε μια αλλαγή συνθηκών ζωής, ή μια μετανάστευση στο εξωτερικό, που θα συμβάλλει όσον αφορά στο πρώτο. Σας υποχρεώνει να προσγειώσετε τον ιδεαλισμό σας και να αναπτύξετε προσαρμοστικότητα στους νόμους και στους κανόνες που κυριαρχούν, να κρατήσετε όμως αναμμένη τη φλόγα του ενθουσιασμού και του ιδεαλισμού, που θα την χρησιμοποιείτε την κατάλληλη στιγμή. Περνάτε σε μια νέα εποχή πιο ρεαλιστική και πιο πρακτική και θα σας πάρει λίγο χρόνο μέχρι να προσαρμοστείτε.

Αξιοποιήστε την πείρα που αποκομίσατε τα προηγούμενα χρόνια και αναζητήστε καινούριες συναναστροφές και καινούριες ιδέες που ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σας και μπορούν, τα μεταβατικά αυτά χρόνια, να γίνουν πραγματοποιήσιμες. Πάνω από όλα υπερασπιστείτε ότι μπορεί να εφαρμοστεί πρακτικά και παραιτηθείτε από οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια που χαρακτηρίζεται ή που είναι για την εποχή, ανέφικτη ή ουτοπική!

Αιγόκερως 2018

Καινούρια αρχή

Τα τελευταία χρόνια περάσατε δύσκολα και ήρθατε συχνά αντιμέτωποι με τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος και του ευρύτερου χώρου.

Αγωνιστήκατε σκληρά για να διατηρήσετε αυτά που θέλατε και κοπιάσατε πολύ για τη θέση σας στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην καρδιά ενός ανθρώπου.

Οι ανησυχίες και οι φόβοι σας άγγιξαν πολλές φορές, αλλά δεν ηττηθήκατε. Το 2018 με αργό αλλά σταθερό ρυθμό, έρχεται να φέρει ενδιαφέρουσες προοπτικές και να σας βοηθήσει να περιορίσετε το άγχος και τις αντιξοότητες των προηγούμενων ετών. Είναι ο προθάλαμος μιας σημαντικής επταετίας στη διάρκεια της οποίας θα έχετε μεγαλύτερα περιθώρια δημιουργικής έκφρασης και θα «χτίσετε» μια νέα βάση, που θα στηρίξετε επάνω της ότι αγαπάτε και θέλετε σε βάθος χρόνου.

Τα περισσότερα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί, χρειάζεται μόνο λίγο περισσότερη καλή διαχείριση και προνοητικότητα στα οικονομικά σας και περισσότερη καλλιέργεια της αισιοδοξίας σας. Βρίσκεστε λίγο μετά το ξεκίνημα μιας πορείας που δεν έχετε τη δυνατότητα να οπισθοχωρήσετε, ούτε και είναι πάντα εύκολο να συνεχίσετε χωρίς να κουράζεστε.

Μην αφήνετε τον εαυτό σας να αμφισβητήσει τα επιτεύγματά του, μην του στερείτε χαλάρωση και ψυχαγωγία και μη διστάζετε να τον επαινείτε για όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.

Ο Κρόνος στο ζώδιό σας και ο Ουρανός αργότερα στον Ταύρο, ορίζουν μια νέα εποχή, τόσο για τα επαγγελματικά, όσο και για τα αισθηματικά σας ενδιαφέροντα. Μπορεί να μην τερματίσετε τη σχέση σας με ανθρώπους που έχετε τα τελευταία χρόνια, είναι όμως βέβαιο ότι θα τη συνεχίσετε με διαφορετικό τρόπο και ρυθμό. Έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από εκκρεμότητες οικονομικές και περιουσιακές, αρκεί να το επιδιώξετε σωστά. Ενδιαφέρουσα θα είναι και η εξέλιξη της αισθηματικής σας ζωής.

Μην ξεχνάτε ότι έχετε ανάγκη από μια σχέση περισσότερο ρομαντική και ερωτική. Όσοι είστε μόνοι, προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί στην προσφορά ενός αισιόδοξου ανθρώπου. Όσοι βρίσκεστε σε μια μεταιχμιακή αισθηματική περίοδο πάρτε μια οριστική απόφαση για το μέλλον της σχέσης σας και σηκώστε τις ευθύνες της προτίμησης ή της απόφασης που θα πάρετε. Η λύση, όποια και αν είναι, θα σας ξεκουράσει!

Ο τομέας που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με γενναιότητα είναι ο επαγγελματικός. Έχοντας την παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα στο ζώδιό σας, θα πρέπει να αναλάβετε μεγάλες ευθύνες, να οργανώσετε τις επιδόσεις σας και να εφοδιάζεστε συχνά, για να αποδίδετε άμεσα.

Η αρμονία του Κρόνου με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να κάνετε καινοτομίες ή να βάλετε σε εφαρμογή ότι δεν μπορέσατε μέχρι σήμερα.

Οι εκλείψεις θα επηρεάσουν τον Φεβρουάριο τα οικονομικά σας και τον Ιούλιο τα αισθηματικά σας. Τα διαστήματα εκείνα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στους αντίστοιχους χειρισμούς. Στη διάρκειά τους αποφύγετε αντιθέσεις, προσέξτε την υγεία και την ασφάλειά σας και αποφύγετε να έχετε απώλειες οικονομικές ή συναισθηματικές. Ότι επιτύχετε το 2018, θα αποτελέσει εχέγγυο ή κεφάλαιο πίστωσης για τα επιτεύγματα των επόμενων δύο χρόνων.

Υδροχόος 2018

Αλλαγή νοοτροπίας

Το 2018 είναι μια μεταβατική χρονιά που θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πολλά πράγματα για τον εαυτό σας, τη σχέση σας και την καινούρια πραγματικότητα που εδραιώνεται όλο και περισσότερο.

Είναι η χρονιά που ο κυρίαρχος πλανήτης σας, ο Ουρανός, αλλάζει ζωδιακή θέση και μετακινείται από τον Κριό στον Ταύρο, ορίζοντας μια καινούρια επταετία στην αέναη διαδρομή του. Σε αυτήν την χρονική στιγμή και σε συνάρτηση με την μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω, ήδη από το τέλος του Δεκεμβρίου 2017, θα αρχίσετε να διευρύνετε σε βάθος τα ψυχολογικά σας προβλήματα και, παράλληλα, να βρίσκετε τρόπους να αξιοποιείτε πρακτικά τα ταλέντα σας, τα οποία για χρόνια είχαν μείνει αναξιοποίητα.

Φυσικά δεν είναι εύκολο να φτάσετε στους στόχους σας γιατί θα μεσολαβήσουν μερικές ακόμα δυσκολίες, αλλά το 2018 θα συνειδητοποιήσετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά τι θέλετε αλλά και τι μπορείτε!

Την Άνοιξη και το Φθινόπωρο θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις. Οι πιέσεις δεν θα λείψουν, αλλά άλλο τόσο θα υπάρχουν και διευκολύνσεις. Η αντιπαράθεση του Ουρανού από τον Ταύρο με τον Δία από τον Σκορπιό θα βελτιώσει τις επιδόσεις σας στον άξονα της προσωπικής και της επαγγελματικής σας πορείας. Η διέλευση του Κρόνου από τον Αιγόκερω και η προσέγγισή του προς τον Πλούτωνα που βρίσκεται εκεί, θα τονίσει ότι πέρασε ο καιρός των ελπίδων και των ονείρων και ήρθε η εποχή της πρακτικής εφαρμογής.

Εργασία και αγωνιστικότητα είναι αυτά που θα απαλλάξουν από πολύπλοκες σκέψεις και θα συμβάλλουν σταδιακά να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Με τον Δία στο ζώδιο του Σκορπιούθα προωθήσετε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα και ενδιαφέροντα. Πολλοί θα αρχίσετε μια καινούρια εργασία και άλλοι θα αλλάξετε τις συνθήκες στην υπάρχουσα εργασία. Μια προαγωγή, μια μετάθεση ή ένα καινούριο αντικείμενο εργασίας συνεπάγονται περισσότερες ευθύνες και καλύτερη οργάνωση.

Ξεπεράστε τη συνήθεια να μιλάτε και να σκέφτεστε πολύ σε επίπεδο θεωρητικό και προσπαθήστε να γίνετε πρακτικοί, αποφασιστικοί και καλοί συνεργάτες με εκείνους που θα συμβάλλουν στη δική σας προκοπή.

Οικονομικά προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές και να μην παρασύρεστε από ψευδαισθήσεις όταν διαχειρίζεστε χρήματα, ή εξοφλείτε λογαριασμούς. Συναισθηματικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες ανανέωσης, αλλά δεν θα λείψουν και οι στιγμές της δοκιμασίας.

Ο τομέας αυτός έχει δύο όψεις. Τις περιόδους της προσφοράς, αλλά και τις περιόδους της ρήξης ή των αντιθέσεων. Υπεύθυνες γι αυτό θα είναι οι εκλείψεις του Φεβρουαρίου, του Ιουλίου και του Αυγούστου, οι οποίες αναπόφευκτα θα εκθέσουν σε κίνδυνο τόσο τις αισθηματικές, όσο και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Δεν θα είναι τόσο η δική σας συμπεριφορά που θα το προκαλέσει, όσο τα αιφνίδια γεγονότα και τα διάφορα περιστατικά στη ζωή των άλλων. Ότι και αν συμβεί φανείτε ψύχραιμοι! Σαφώς θα πρέπει να προχωρήσετε πέρα από το πείσμα και την προσκόλληση σε ιδέες και σε συνήθειες που δεν σας συμφέρουν. Βλέπετε, ο Ουρανός στον Ταύρο σας υποχρεώνει να μάθετε να λέτε όχι όταν δεν θέλετε, αλλά και όταν αποφασίζετε να επιτύχετε κάτι ή να κατακτήσετε κάποιον και να «πληρώσετε» κυριολεκτικά και μεταφορικά, ότι συνεπάγεται αυτό.

Με δυο λόγια το 2018 είναι μια χρονιά σύνθετης εμπειρίας, προωθητική σε νέες ιδέες και αγωνιστική σε κατακτήσεις. Οι δυσκολίες θα κάμπτονται μόνο αφού θα έχουν επιτευχθεί οι στόχοι, είτε ξαφνικά και τυχερά, είτε ύστερα από ουσιαστική προσπάθεια και υποστήριξη από τους κατάλληλους παράγοντες.

Ιχθύς 2018

Καινούριος ορίζοντας

Τα τελευταία τρία χρόνια, περάσατε δυσκολίες τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

Οι περισσότεροι καταφέρατε και ξεπεράσατε αυτά που σας συνέβησαν, ωριμάζοντας αρκετά σαν άνθρωποι και καλλιεργώντας αναγκαστικά την υπομονή και την προσαρμοστικότητα.

Το 2018 έρχεται να φέρει μια νέα πραγματικότητα στη σχέση με το περιβάλλον, στην αξιοποίηση των επικοινωνιακών σας δυνατοτήτων και στην υλοποίηση βασικών σας προσδοκιών. Θα εργαστείτε με σύστημα και συνέπεια, θα απαλλαγείτε μεν από εμπόδια και δυσκολίες, αλλά θα χρειαστεί να αναλάβετε καινούριες ευθύνες.

Η αρχή της χρονιάς αυτής θα είναι λίγο ασαφής και επεισοδιακή, μετά όμως τα γενέθλιά σας θα δείτε να ανοίγονται καινούριοι δρόμοι και από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα τέλη της χρονιάς, θα μπορέσετε να κάνετε καινούρια σχέδια για το μέλλον.

Ο Ουρανός στον Ταύρο και ο Δίας στον Σκορπιό θα εμπλουτίσουν τις απόψεις σας για τη ζωή και θα αλλάξουν αισθητά τις συνήθειες και τη νοοτροπία σας. Η αποχώρηση του Κρόνου από τον Τοξότη αφήνει ελεύθερο τον επαγγελματικό τομέα και σας βοηθά να κινηθείτε και να εκφραστείτε πιο άνετα από πριν.

Μέχρι τα μέσα του Καλοκαιριού, η αρμονία του Δία από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να επιχειρήσετε μια γενική αναθεώρηση και παράλληλα ανακατάταξη σε όλους σχεδόν τους τομείς που θεωρείτε ζωτικούς για την εξέλιξη και την πρόοδό σας. Η αποχώρηση του Ουρανού από τον Κριό θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας και η καλή όψη του Κρόνου από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε στην εργασία σας και να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή πολλές από τις σκέψεις σας.

Την περίοδο των εκλείψεων, Φεβρουάριο, Ιούλιο και Αύγουστο θα ζήσετε πρόσκαιρες δυσκολίες και θα πρέπει να αποφύγετε παγίδες και λάθη στη διαχείριση ή στις αποφάσεις. Αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα καταστραφείτε αλλά θα καθυστερήσετε να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Επίσης και το Φθινόπωρο που για λίγο ο Ουρανός θα επιστρέψει στον Κριό, θα πρέπει να γίνετε προνοητικοί και προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας. Σε γενικότερες γραμμές, η χρονιά αυτή, σας τονίζει την ανάγκη να αλλάξετε το ρυθμό της ζωής σας και σας προτρέπει σε ένα τόλμημα ανάλογο το οποίο όμως δεν πρέπει να είναι ενάντιο στις ανάγκες σας.

Καλύτερη προβλέπεται και η τύχη για τα αισθηματικά σας ενδιαφέροντα. Πολλοί από εσάς που είστε μόνοι από την προηγούμενη χρονιά, θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Πάντως είναι στο χέρι σας να βάλετε μια τάξη στο συναισθηματικό χάος που κυριάρχησε σε αυτόν τον τομέα τα προηγούμενα χρόνια.

Το μυστικό του 2018 για εσάς είναι ότι πολλά πράγματα θα βρουν τις διαστάσεις τους και οι καταστάσεις θα πάρουν καινούρια μορφή. Τέλος μην ξεχνάτε την παρουσία του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας που σας εμπνέει αλλά και σας παρασύρει. Προσέξτε λοιπόν τις εντυπώσεις που δέχεστε και συμφιλιωθείτε με τον χρόνο που είναι ο μόνος που θα σας δώσει σωστές πληροφορίες και αποδείξεις για τα αισθήματα των άλλων και την ορθότητα των επιλογών σας.

Πηγή: oroskopos.gr youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ