Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/11/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/11/2017
Κριός


Γενικά

Η διάθεσή σου για ανταλλαγή απόψεων ευνοείται και δημιουργεί αφορμή να παρθούν πρωτοβουλίες από άτομα που δεν περίμενες με προορισμό τη συνεργασία και την αξιοποίηση της δημιουργικότητάς σου. Ευθύνες που διαρκώς αυξάνονται δημιουργούν κλίμα άγχους. Χαλάρωσε και ακολούθησε τα πράγματα με τους ρυθμούς που έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Θα υπάρξει μια στασιμότητα στον αισθηματικό σας τομέα και αυτό είναι κάτι που σε εκνευρίζει. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε καβγάδες. Προσπάθησε να περάσεις όσο πιο ουδέτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γιαυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός σε κινήσεις που κάνεις και σημαντικές συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις.

Ταύρος


Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Σκορπιό σε ευνοεί και θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Η μυστικότητα που κυριαρχεί το ερχόμενο διάστημα σου δημιουργεί μεγαλύτερη δυναμικότητα. Πολλά εμπόδια που μπορεί να είχες τώρα θα μπορέσεις να τα διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Σκορπιό καινούργιες γνωριμίες έρχονται. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να έχουν βάσεις οι σχέσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οτιδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Θα δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν βγάλει εκτός προγραμματισμού.

Δίδυμος


Γενικά
Η ανάγκη σου για χαρά και ικανοποίηση παραμένει σε καλό επίπεδο και όλα δείχνουν βελτίωση στο άμεσο μέλλον. Τα πράγματα βέβαια θα είναι πολύ καλύτερα από ότι τα περιμένεις. Η κατάσταση αλλάζει ραγδαία και με πολύ θετικό για σένα τρόπο. Ετοιμάσου να το απολαύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σήμερα καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφο σου και αν είχες προβλήματα μπορείς να βρεις λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός σου αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Καρκίνος


Γενικά
Δυσκολίες που δεν προέρχονται από σένα σε αναγκάζουν να στερηθείς πράγματα αλλά και την επαφή σου με αγαπημένα πρόσωπα. Τα όρια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος σοβαρών ρήξεων. Δείξε προσοχή και σύνεση. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, και θα δεις ότι στο τέλος όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφο σου και άφησε λίγο τις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς και λύνεις προβληματικές καταστάσεις που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις γιατί η περίοδος είναι έντονη και μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις, που θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

Λέων


Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Σκορπιό σε ευνοεί και θα γίνουν μεγάλες αποκαλύψεις με μεγάλη σημασία και θα βρεθεί και ο τρόπος αντιμετώπισης των πληροφοριών αυτών. Μία σταθερότητα ακολουθεί σε πολλά πράγματα και σε δικαιώνει για τη στάση που κράτησες το προηγούμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν την σχέση σου από το παρελθόν. Έχεις έντονο εκνευρισμό με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις την χρυσή τομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στον επαγγελματικό τομέα γιατί θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να θα τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι πολύ καλά, γιαυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε κινήσεις που κάνεις. Συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων δεν ευνοούνται.

Παρθένος


Γενικά
Μεγάλα προβλήματα σε έχουν καταβάλλει και αδυνατείς να βρεις λύσεις. Δυστυχώς οι λύσεις δεν μπορούν να έρθουν μόνο από σένα, οπότε ηρέμησε και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να αναδιοργανωθεί προκειμένου να φτιάξεις το πρόγραμμα που θα σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση των καταστάσεων .

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα θέλεις να δώσεις πολλά στον σύντροφο σου με ρομαντισμό αλλά ακόμη περισσότερο και με ερωτισμό. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματα σου για να μπορέσεις να ισορροπήσεις το κενό που έχετε από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα. Μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Να είσαι αρκετά προσεκτικός σε οποιαδήποτε πρόταση δεχτείς.

Ζυγός


Γενικά
Ο εγωισμός και η σκληρότητα κάποιων αγαπημένων σου προσώπων ήρθε στην επιφάνεια με σκληρό τρόπο δημιουργώντας αναστάτωση και θλίψη. Η μελαγχολία που σου προκάλεσε δεν δίνει λύσεις, επιβάλλεται να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με σοβαρότητα, δίνοντας καθοριστικό ξεκαθάρισμα σε ότι σε σχετίζει με τα άτομα αυτά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα και η πορεία τους. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

Σκορπιός


Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιο σου θα φέρει πολύ θετικές αλλαγές στην ζωή σου. Ο τρόπος ζωής σου είναι καθαρά προσωπική σου υπόθεση και δεν χωράει περιθώρια παρεμβάσεων. Κάποιες προτάσεις που θα παρουσιαστούν είναι αξιόλογες και αξίζει να τις εξετάσεις με προσοχή. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια κενά στην σχέση σου που πρέπει να καλυφθούν. Μπορείς να πάτε μια εκδρομή με τον σύντροφό σου για να καλύψεις οτιδήποτε μπορεί να έχει προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές.

Τοξότης


Γενικά
Δώσε προσοχή σε πληροφορίες που δείχνουν ασήμαντες γιατί μέσα σε αυτές θα βρεθεί η λύση σε ζήτημα που σε βασανίζει εδώ και πολύ καιρό. Προσοχή σε πληροφορίες που μπορεί να σου έρθουν, μην πάρεις καμιά θέση για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον. Προβληματικά οικογενειακά θέματα μπορούν με προγραμματισμό να αποφευχθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άκουσε και το ταίρι σου. Μπορεί να έχει να σου πει σημαντικά πράγματα για τη σχέση σας, που με τις άλλες δραστηριότητές σου να μην τα έχεις καταλάβει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Πρέπει πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση να είσαι προσεκτικός. Μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις, που στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

Αιγόκερως


Γενικά
Δυσκολίες αρχίζουν πάλι για σένα και δυστυχώς αυτή τη φορά οι σύμμαχοι του παρελθόντος είναι πελαγωμένοι στα δικά τους προβλήματα, οπότε δεν σου επιτρέπεται ούτε καν να συζητήσεις για όσα περνάς. Κάποιες παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα δεν θα λείψουν, περαστικοί ευτυχώς και χωρίς επιπτώσεις. Ανασκουμπώσου και δράσε δυναμικά για να βάλεις σε τάξη όσα πρέπει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχει μια στασιμότητα στα αισθηματικά σου που σε εκνευρίζει, αλλά σε βάζει και σε πάρα πολλές σκέψεις. Καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα εσύ μέσα σου τι θέλεις και μετά μίλησε με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Στα οικονομικά πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

Υδροχόος


Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Σκορπιό σε ευνοεί και θα έρθουν ευκαιρίες που δεν περιμένεις, Κράτησε τα μάτια σου ανοιχτά ώστε να μπορέσεις να δεις εγκαίρως την πραγματικότητα. Άσκοπες συζητήσεις σε αποπροσανατολίζουν, οπότε καλύτερα απέφυγε να λάβεις μέρος και αν συμβεί αναγκαστικά κράτησε κάποια απόσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχει κάτι που δεν κάνεις τόσο καλά και θα προκύψουν μερικά παράπονα από τον σύντροφό σου. Μην εκνευρίζεσαι και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στην σχέση σου. Μην απορροφάσαι από άλλες δραστηριότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην δίνεις αναβολές σε προτεραιότητες που πιέζουν αυτή την στιγμή. Έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες που έχεις για το μέλλον.

Ιχθύς


Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Σκορπιό φέρνει πολλές ευχάριστες αλλαγές. Η βαρετή περίοδος που πέρασες έχει φτάσει πλέον οριστικά στο τέλος της και τη διαδέχεται ένα κύμα θετικών αλλαγών και νέων δραστηριοτήτων που θα σου βελτιώσει αισθητά τη διάθεση. Συνομιλίες με άτομα κύρους σου προσφέρουν ιδέες και οδηγείσαι στην πραγματοποίησή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις έντονο το αίσθημα της απομόνωσης. Καλό θα είναι να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου. Καλό είναι αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς άτομα δικά σου, γιατί μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές για αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 91 Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε και ο Μαθιός με την Βασιλική είναι...