Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τρόμος για τρεις γυναίκες στην Πάτρα

Ληστές εισέβαλαν στο παραδοσιακό παντοπωλείο που εργάζονταν στην Ακτή Δυμαίων

Λαχτάρησαν για τα καλά οι τρεις γυναίκες υπάλληλοι ενός παραδοσιακού παντοπωλείου στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας όταν, μια ώρα πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και ενώ ήταν έτοιμες να κλείσουν, βρέθηκαν μπροστά σε δυο ληστές.
Οι κακοποιοί, που φορούσαν κράνη μοτοσικλετιστή χωρίς να διακρίνονται τα χαρακτηριστικά τους, ακινητοποίησαν τις τρομοκρατημένες υπαλλήλους απειλώντας τις με μια κυνηγετική καραμπίνα που κρατούσε ο ένας από αυτούς. Χωρίς να μιλήσουν, άνοιξαν την ταμειακή μηχανή του καταστήματος και άρπαξαν ένα ποσό ύψους 5.000 ευρώ!

Αμέσως μετά, οι δύο δράστες βγήκαν τρέχοντας στον δρόμο, ανέβηκαν σε ένα δίκυκλο που είχαν αφήσει έξω από το παντοπωλείο και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η Άμεση Δράση ξεκίνησε αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή μόλις ενημερώθηκε για τη ληστεία, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τους δυο αγνώστους.

πηγή: protothema.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/4/2024 Οι ιδέες τις στιγμές μπορούν να μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε τις προκλήσεις της ημέρας. Η Σελήνη σήμερα από τον Τοξότη, σχηματίζει...