Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Κλείδωσε» οριστικά η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Καβάλα

Μετά από μια μικρή αναβολή λόγω αιφνίδιας αλλαγής στο πρόγραμμά του, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα επισκεφτεί τελικά την Καβάλα σήμερα Πέμπτη. Ο ευρωβουλευτής της ΕΛΙΑΣ και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς θα πραγματοποιήσει στις 20:00 ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, το πιθανότερο στην αίθουσα «Φίλιππος» του Airotel Galaxy.

Το πρωί, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κινηθεί στην πόλη της Δράμας. Αναμένεται να φτάσει το απόγευμα στην Καβάλα. Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την ομιλία του θα συναντηθεί με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν αποκλείεται να «δει» και το Σωματείο των Εργαζομένων (Απολυμένων) της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα διανυκτερεύσει στην Καβάλα. Το πρωί της επομένης θα συνεχίσει την περιοδεία του στην Περιφέρειά μας κινούμενος προς τη Θράκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 115 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 115 H Kαλλιόπη μένει άναυδη από την αποκάλυψη του Ρούσσου, ότι δεν...