Κανείς δεν ξέρει αν είναι αλήθεια ή ψέματα. Κάμερα καταγράφει παράξενες κινήσεις αντικειμένων και πολλοί κάνουν λόγο για φάντασμα που επισκέφτηκε το σχολείο...

Αλήθεια ή προϊόν μοντάζ; Το παρακάτω βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και σπέρνει τον τρόμο και τον φόβο σε όσους το παρακολουθούν.

Η κάμερα του σχολείου της πόλης Cork στην Ιρλανδία, κατέγραψε την περασμένη εβδομάδα κάτι απίστευτο. Οι καθηγητές έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το πρωί στο σχολείο βιβλία και αντικείμενα πεσμένα στο πάτωμα. Μόλις πήγαν να δουν τι είχε καταγράψει η κάμερα το προηγούμενο βράδυ, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, το βράδυ όταν πια το σχολείο έχει κλείσει και οι μαθητές έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους, συμβαίνει κάτι υπερφυσικό. Η πόρτα του διαδρόμου ανοίγει απότομα και το ράφι κουνιέται μπροστά και πίσω χωρίς να υπάρχει παράθυρο ανοιχτό, από όπου να μπαίνει αέρας και να εξηγεί το παράξενο αυτό γεγονός.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, λίγο αργότερα, ένα συρτάρι ανοίγει μόνο του και πέφτουν από μέσα βιβλία και σημειώσεις μαθητή. Όσοι παρακολουθούν το viral βίντεο αναρωτιούνται αν πρόκειται για αληθινό ή ψεύτικο.

Κάποιοι τρομάζουν και ανησυχούν για τα παιδιά του σχολείου, άλλοι όμωςκαθησυχάζουν ότι πρόκειται για προϊόν μοντάζ που το ίδιο το σχολείο έκανεμετά από προσπάθεια μαθητών να κάνουν ένα βίντεο που θα γίνει viral.

Πάντως αν όντως ήταν αυτός ο σκοπός τους, το πέτυχαν! Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας…newsit.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top