Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νέες πρωτοβουλίες από τον Κ. Μητσοτάκη στον επικοινωνιακό τομέα

Η πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου, ήταν για το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, «η αρχή του τέλους για την κυβέρνηση».

Σύμφωνα με στενό του συνεργάτη που μίλησε στο Νewpost.gr, αυτό που καταδείχθηκε τη Δευτέρα, είναι ότι η κυβέρνηση συνολικά, από όλη την διαδικασία, βγήκε τραυματισμένη γιατί οι απόψεις της είναι σε αντίθεση με τη μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. «Η κυβερνητική πλειοψηφία βρίσκεται σε αποδρομή και το μόνο που τους κρατάει είναι η καρέκλα» σημείωνε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΔ, στον απόηχο των πρώτων εντυπώσεων από τις αλλαγές στο γαλάζιο επικοινωνιακό επιτελείο, αναμένεται να προχωρήσει και σε κάποιες ακόμη ενισχυτικές κινήσεις οι οποίες σύμφωνα με τις πληροφορίες του Νewpost.gr, θα ανακοινωθούν αύριο. Οι πρωτοβουλίες αυτές που θα πάρουν τη μορφή Οργάνου, έχουν ως στόχο να δίνεται η δυνατότητα δημόσιας παρέμβασης συγκεκριμένης ομάδας προσώπων μέσα από τον επικοινωνιακό μηχανισμό.

Είναι πρώτο δείγμα δόθηκε χθες, με την παρέμβαση του συμβούλου Δημοσιονομικής Πολιτικής του κ. Μητσοτάκη, Στέλιου Πέτσα, για την έκθεση του ΔΝΤ και την αρνητική πορεία της χώρας στην αναπτυξιακή πολιτική, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου της ΝΔ. Η «παράδοση – παραλαβή» των παλιών στα νέα στελέχη του τομέα επικοινωνίας, δεν θα γίνει πάντως στα γραφεία της οδού Πειραιώς, αλλά στο γνωστό καφέ- βιβλιοπωλείο, «Free Thinking Zone» επί της Σκουφά, στο κέντρο της Αθήνας.

Η επιλογή δεν έγινε τυχαία, καθώς το «Free Thinking Zone», είναι ένας πολυχώρος πολιτισμού και δράσεων, που εκτός από τη δυνατότητα αγοράς και ανάγνωσης βιβλίων που προσφέρει, στηρίζει επίσης τον ανοικτό διάλογο, τον ακτιβισμό, την «τέχνη του δρόμου», δίνει στέγη σε νέους συγγραφείς και καλλιτέχνες και φιλοξενεί συζητήσεις. Εκεί την Παρασκευή ο Βασίλης Κικίλιας θα παραδώσει τη σκυτάλη στη Μαρία Σπυράκη και ο Μακάριος Λαζαρίδης στον Κωνσταντίνο Ζούλα, θα παρουσιαστούν τα νέα στελέχη και θα έχουν την ευκαιρία οι δημοσιογράφοι να συζητήσουν μαζί τους.

Ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι άγνωστος στον πρόεδρο της ΝΔ, καθώς εκεί τον Απρίλιο του 2013, ο 95χρονος τότε Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απάντησε ζωντανά σε νέους bloggers. Ένα χρόνο μετά, o Κυριάκος Μητσοτάκης, ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε μια ανάλογη συζήτηση με bloggers για τις μεταρρυθμίσεις που έγιναν και πρέπει να γίνουν. Ως πρόεδρος της ΝΔ, στις 5 Σεπτεμβρίου φέτος, ο κ. Μητσοτάκης είχε μια ακόμη συζήτηση στον ίδιο χώρο με πρωτοετείς φοιτητές για τα ζητήματα της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...