Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Αντιστροφή ρόλων για Αλικάκη – Παπούλια

Η Μυρτώ Αλικάκη συμμετέχει στο Τατουάζ του Alpha και υποδύεται στην Αμαλία Ραζή. Μία γυναίκα καριέρας, με σπουδές στα οικονομικά και στα ναυτιλιακά. Εργαζόταν σαν προσωπική γραμματέας του Τσαρλς Νίβεν στο εφοπλιστικό του γραφείο στο Λονδίνο.

Πανέξυπνη γυναίκα, δραστήρια, δυναμική, που συνδύαζε εξαιρετικά, δουλειά και οικογένεια. Αποτελεί πρότυπο για την Άννα, που την λατρεύει και την θαυμάζει. Οι συνθήκες που έγινε το τροχαίο ατύχημα και παραμένουν αδιευκρίνιστες, βασανίζουν ακόμα τον Θεοχάρη και την Άννα.

Από την άλλη η Εβελίνα Παπούλια υποδύεται την Βέρα Δαμιανού, καθηγήτρια χορού με δικιά της σχολή στο Λονδίνο. Ερωτεύεται βαθειά τον Θεοχάρη, αλλά ποτέ δεν διανοείται να του ζητήσει να διαλέξει ανάμεσα σε κείνη και την γυναίκα του. Είναι δυναμική, αλλά και πολύ τρυφερή. Στέκεται δίπλα του αλλά και δίπλα την Άννα σε όλες τις δύσκολες στιγμές τους. Δείχνει εξωστρεφής, αλλά κατά βάθος είναι ένας αρκετά μοναχικός άνθρωπος.

Η Μυρτώ Αλικάκη «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία όπου μαζί με την Εβελίνα Παπούλια έχουν αντιστρέψει τους ρόλους τους. Δείτε τη φωτογραφία:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ