Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Η μαφία εκτελεί τον Άλεξ!

Στο «Τατουάζ» εδώ και καιρό ο Aλεξ έχει αρχίσει τις δικές του έρευνες για να βρει την άκρη με το κύκλωμα της παράνομης διακίνησης γυναικών. Κι αυτό γιατί θεωρεί ότι είναι ο μόνος τρόπος να καθαρίσει το όνομά του, καθώς δεν έχει πλέον καμία εμπιστοσύνη στην αστυνομία η οποία τον έχει στοχοποιήσει. 

Από τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ

Αν και ο Αγγελος τον έχει προειδοποιήσει πολλές φορές ότι μπορεί να κινδυνεύει με αυτά που κάνει, ο Αλεξ δεν τα παρατάει και συνεχίζει να τα βάζει με ανθρώπους του κυκλώματος. Ηδη έχει φτάσει σε ένα σημείο παρακολουθώντας και στριμώχνοντας έναν από αυτούς. Τα πράγματα όμως δεν είναι εύκολα όπως τα νομίζει, αφού και η «μαφία» έχει καταλάβει το «παιχνίδι» του Αλεξ και με τη βοήθεια δικών της που έχει μέσα στην αστυνομία, αποφασίζει να τον σταματήσει με κάθε τρόπο. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Ο Αλεξ πλησιάζει πολύ επικίνδυνα το στόχο του. Ο ίδιος δεν έχει καταλάβει τίποτα και πιστεύει ότι είναι θέμα χρόνου να αποδείξει την αθωότητά του, μιας και η Τατιάνα με τον Αυγέρη δεν τον πιστεύουν. Ετσι αποφασίζει να δράσει μόνος του και να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους σωματέμπορους, αφού τα στοιχεία που έχει μαζέψει τον έχουν φέρει μπροστά σε μια νέα αποκάλυψη.
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Ανυποψίαστος ο Αλεξ ακολουθεί τα ίχνη ενός μέλους του κυκλώματος και πέφτει σε μια θανάσιμη παγίδα. 
Η μαφία έχει αποφασίσει να τον βγάλει από τη μέση και τον εκτελεί εν ψυχρώ. 
Ο Αλεξ πέφτει αιμόφυρτος και σαν από θαύμα δεν αφήνει την τελευταία του πνοή στο χώμα όπου τον βρίσκουν αναίσθητο και γεμάτο αίματα.
 Στο μεταξύ, την ίδια στιγμή που ο Αλεξ ψυχορραγεί και μεταφέρεται άρον άρον στο νοσοκομείο, η Τατιάνα κατορθώνει να εξαρθρώσει το κύκλωμα μαστροπείας, αλλά ένα τεράστιο σοκ την περιμένει αφού αυτό που έψαχνε τόσο καιρό ήταν στα πόδια της…

.tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 78 Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να...