Μία μεγάλη αποκάλυψη αναμένεται να έχουμε αυτή την εβδομάδα στο Τατουάζ.

Όπως είπε η Κατερίνα Γερονικολού στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», αυτή την εβδομάδα θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα του μανιακού δολοφόνου στη νέα ερωτική αστυνομική σειρά του Alpha.

Εκείνο που ξέρουμε μέχρι σήμερα είναι πως ο άγνωστος μέχρι στιγμής άνδρας βάζει στο στόχαστρο του γυναίκες, οι οποίες είναι άπιστες και έχουν εραστές.


Το ίδιο έχει συμβεί μέχρι σήμερα με δύο θύματά του και το ίδιο θέλει να πετύχει με την Άννα (Δανάη Παππά) και την Ράνια (Ελισάβετ Γιαννάκου), η οποία φαίνεται πως είναι η πρώτη που θα προσπαθήσει να σκοτώσει.

Παρατηρώντας, τις συζητήσεις στα social media οι τηλεθεατές εκτιμούν πως αυτός είναι ο Ορφέας (Νίκος Πολυδερόπουλος). Ο φίλος του Αλέξανδρου (Στέφανου Μιχαήλ) φαίνεται πως έχει κάποιο πρόβλημα με τη μητέρα του, η οποία είναι στη φυλακή και εκείνος αρνείται να συναντήσει.

Μεγαλωμένος από τον Παύλο (Γιώργο Παρτσαλάκη) και την Μάρθα Μελά (Ελίνα Ακριτίδου), έχει έναν ευαίσθητο χαρακτήρα και έχει πάρει τις αρχές για μία καλή οικογένεια, ενώ έχει ξεχωρίσει την κόρης του, όμορφη Ελένη (Ελένη Πιερίδου), για τον χαρακτήρα της, πέρα από την εμφάνισή της. Και αυτό είναι κάτι που τονίζει στις μεταξύ τους συζητήσεις.

Το ερώτημα είναι: είναι ο Ορφέας ο μανιακός δολοφόνος; Στο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα, ο Alpha ενημερώνει πως έρχεται «η αποκάλυψη που θα τα ανατρέψει όλα».

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top