Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Ο Βλάσης θύμα απαγωγής!

Η Μένη είναι διατεθειμένη να πληρώσει όσο-όσο για να περάσουν στο όνομά της οι μετοχές του Αχιλλέα και του Βλάση. Στην περίπτωση του πρώτου καταφέρνει να έχει άμεσα αποτελέσματά χάρη στην παγίδα που του ’χει στήσει με τη Βασιλίνα, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και με τον Βλάση που καταστρώνει ολόκληρη επιχείρηση απαγωγής… 

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ
 Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Η Ελληνογερμανίδα ιδιοκτήτρια της Νέρμαξ θέλει να αγοράσει τις μετοχές του Αχιλλέα και του Βλάση, ώστε να ’ναι πλέον η μόνη κυρίαρχη στη Sofo Express.
Και μπορεί να είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα με τον Αχιλλέα, δεν ισχύει το ίδιο και με τον Βλάση ο οποίος έχει πεισμώσει. 
Η γυναίκα δίνει εντολή στους άντρες της να τον απάγουν με ένα και μόνο στόχο:
 Να τον δελεάσει με ζεστό χρήμα και να της πουλήσει τις μετοχές του. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Γρήγορα, δύο άντρες βουτάνε τον Βλάση και τον πηγαίνουν στο σπίτι της Μένης.
 Για να είναι σίγουροι ότι δεν θα φύγει, τον δένουν σε μια καρέκλα και τον κλειδώνουν σ’ ένα από τα δωμάτια του σπιτιού.
 Οι ώρες περνούν, ο Βλάσης παραμένει άφαντος και η Αιμιλία με τη Σύλβια σπάνε τα τηλέφωνα, αγωνιώντας για το τι μπορεί να του συνέβη. 
Στο μεταξύ, στο σπίτι της Μένης «εισβάλει» ο Ζούβας για να μαζέψει κάποια στοιχεία που θέλει αλλά δεν έχει αρκετό χρόνο για να τον σώσει και ενημερώνει την Αιμιλία και τη Σύλβια ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής.
 Η Μένη προσπαθεί να σκεφτεί ένα έξυπνο σχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα αποσπάσει την πολυπόθητη αγορά των μετοχών του Βλάση Σοφοκλέους και η Αιμιλία με τη Σύλβια αναζητούν τρόπους για να μπουν στο σπίτι της Σουλτς και να ελευθερώσουν τον Βλάση.

Πηγή: .tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...