Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χαμός μετά την επίθεση Καμίνη σε Θεοδωράκη

Μαλλιά κουβάρια γίνονται οι υποψήφιοι αρχηγοί για το κόμμα της Κεντροαριστεράς εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της 12ης Νοεμβρίου, βγάζοντας στη φόρα τα άπλυτα ο ένας του άλλου.

Επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη έκανε ο δήμαρχος της Αθήνας Γ. Καμίνης, αφού σε δήλωσή του και με το ύφος χιλίων καρδιναλίων υπογράμμισε ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού «στηρίζεται μόνο στην εικόνα του και το lifestyle».

Ο αποτυχημένος δήμαρχος Αθηναίων φαίνεται ότι αποφάσισε να συγκρουστεί με τον Στ. Θεοδωράκη, γιατί οι συνεργάτες του έκριναν ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού κερδίζει ψηφοφόρους από τον Γ. Καμίνη λόγω των αυτογκόλ που έχει βάλει τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα λέγεται ότι ο Γ. Καμίνης δεν έχει συγχωρέσει την επίθεση που δέχτηκε από τον Σταύρο Θεοδωράκη για την ανακοίνωσή του να παραμείνει -εάν κερδίσει τις εκλογές- δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Τότε ο κ. Θεοδωράκης είχε πει στον κ. Καμίνη ότι αντιμετωπίζει την ηγεσία της ΔΗ.ΣΥ. ως part-time δουλειά και ο δήμαρχος της Αθήνας απάντησε ότι το ίδιο έκανε και ο… Ρέντσι στην Ιταλία.

Η επίθεσή του στον Στ. Θεοδωράκη έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων εντός της ΔΗ.ΣΥ. Το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με θλίψη ακούσαμε τον κ. Καμίνη να επιτίθεται στον Σταύρο Θεοδωράκη λέγοντας ότι στηρίζεται μόνο στην εικόνα του και το lifestyle, κατηγορία δανεισμένη από τη λασποθήκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ την εποχή που ιδρύθηκε το Ποτάμι».

Χαρακτηρίζοντας λάσπη τη δήλωση του Γ. Καμίνη, το Ποτάμι σημειώνει ότι δεν πρόκειται να μπει σε λασπομαχία με τον Γ. Καμίνη.
Αλλά και ο βουλευτής Αργολίδας και υποψήφιος για την ηγεσία της ΔΗ.ΣΥ. Γ Μανιάτης αντέδρασε στην επίθεση του Γ. Καμίνη στον Σταύρο Θεοδωράκη. Σε κείμενό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι το σχόλιο του δημάρχου της Αθήνας ήταν ανεπίτρεπτο. Ο Καμίνης μπορεί να μην περάσει στον 2ο γύρο, αλλά θα έχει φτιάξει μέτωπο υποψηφίων εναντίον του…

Τη στιγμή που Καμίνης και Θεοδωράκης γίνονται μαλλιά κουβάρια, η Φώφη Γεννηματά, ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γ. Ραγκούσης οργώνουν την επικράτεια πραγματοποιώντας προεκλογικές συγκεντρώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ